yli 12,5 maalia

KERROIN

2.03
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga tarjoilee perjantain kunniaksi kolme ottelua ja katseet suunnataan tiukasti Espooseen, jossa kotijoukkue Oilers isännöi sarjanousija Tikkurilan Tiikereitä.

Oilers-Tiikerit (klo 18.30)

Esport Oilers nostettiin jo kausiennakossammekin aivan sarjan kärkipäähän ja ensimmäisistä neljästä ottelusta öljymiehet ovat raapineet myös yhtä monta voittoa. Heikki Luukkoselle on annettu mammonaa kaksin käsin ja hyvin todennäköisesti Oilers tulee seuraavien vuosien sisällä nostamaan itsensä yhdeksi sarjan ”suurimmista”, joskin se sitä tälläkin hetkellä jo on. Justus Kainulaisen johtama ykkösketju on ollut hirmuvireessä ja yhdessä velipoika Rasmuksen sekä Markus Markkolan kanssa trio on pelastanut joukkueelleen useammankin pisteen. Casper Pfitznerin, Heikki Iiskolan sekä Rasmus Markelinin loukkaantumiset syövät kakkos- ja kolmoskenttien pelivoimaa todella paljon ja rehellisesti sanottuna ykkösviisikkoa lukuunottamatta muu Oilers-nippu on esiintynyt todella vaisusti. Maalilla Joonas Kaltiainen on yksi sarjan parhaimpia ja viime ottelun perusteella ei kakkoskassari Niko Nordström taida yhdessäkään ”oikeassa” ottelussa astua tolppien väliin.

Tiikerit nousi sensaatiomaisesti viime keväänä salibandyliigaan ja joukkueen yllä oli ennen kautta todella suurta hypeä. Alkukaudesta tuo pienikin kupla on jo ehtinyt puhjeta ja viidestä ottelusta takkiin on tullut jokaikisessä. Pelilliset esitykset eivät kuitenkaan ole olleet mitään katastrofaalisia ja kyllä nuoresta joukkueesta edelleen potentiaalia löytyy. Joakim Lundin, Toni Rintalan ja Yannick Lindroosin muodostama hyökkäyskolmikko on alkukierroksilla ollut pirteä mutta joukkueen kokenut osasto Tomi Palinin johdolla on vaeltanut aivan varjojen rajamailla. Nemo Sipilä on nuoresta iästään huolimatta varsin kelpo ykköstorjuja ja hyvin todennäköisesti avaa maalinsuulla tässäkin ottelussa.


Hyödynnä mahtavat erikoistarjoukset sunnuntaina 20.10!


Viritteillä on varsin mielenkiintoinen matchup, sillä viime kaudella Oilersissa tupinvartta imeskelleet Rintala, Lindroos, Sipilä ja Remes pääsevät haastamaan pelaajia jotka ikään kuin veivät heidän pelipaikkansa Oilerissa. Vaikka Oilers ei pelillisesti ole alkukaudesta ollut missään hirmuvedossa, on silti vaikea nähdä, että Tiikerit ensimmäisen liigavoittonsa Tapiolasta mukaansa nappaisi. Kotivoiton kertoimet on painettu aivan pohjamutiin eikä tasoitusvedoissakaan hirveästi ilmaa ole tarjolla. Viihdyttävän matsin houkuttelevimmat kohteet löytyvät ehdottomasti maalimääristä. Tiikerit on kelvollinen joukkue hyökkäyssuuntaan ja kyllä se nyky-Oilersia pystyy myös haavoittamaan. Toisaalta omissa on kolissut noin seitsemän kertaa ottelua kohden ja espoolaisten tasoinen hyökkäysarsenaali tuskin ainakaan keskiarvoa tulee paljoa heikentämään. Molemmat joukkueista ovat myös hyviä erikoistilanteissa, joten jäähyt tässä ottelussa oletettavasti näkyvät myös tulostaululla. n tarjoama reipas kakkosen kerroin yli 12,5 kihaukselle nostetaan peleihin jämptiä 52% arviota vastaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *