Wales-Suomi U1.5

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vuoden 2020 Kansojen liiga saadaan päätökseen keskiviikkona. Tarjolla on monta mielenkiintoista ottelua ml. Wales-Suomi, josta ei panoksia puutu!

Puola-Hollanti (klo 21:45)

Kotijoukkue Puola lähtee illan kamppailuun tappio niskassaan. Kyseessä oli ensimmäinen selkäsauna kuuteen otteluun. Edellisen kerran Puola oli hävinnyt nimenomaan Hollantia vastaan 0-1. Nyt tuli turpiin Italialta tiukassa pelissä, mikä ratkesi lopullisesti 2. jakson punaiseen korttiin.

Puola on perustasoltaan laatujoukkue Euroopassa, mutta toki luokkaa perässä Hollantiin verrattuna. Kotona Puola on ollut perinteisesti erittäin vahva. Takana on nytkin yhdeksän tappiotonta ottelua saldolla 7-2-0.

Vierailija Hollanti katkaisi puolestaan viiden ottelun voitottoman putkensa viikonloppuna. Oranje kaatoi lohkon jumbojoukkue Bosnia-Hertsegovinan ilman ongelmia maalein 3-1. Oranssipaidat ovat olleet tähän asti pettymys sekä tulosten että peliesitysten osalta Kansojen liigassa.

Hollanti on ollut 5-6 vuotta selkeä alisuorittaja maajoukkuetasolla. Maa kompuroi ulos sekä EM-2016 että MM-2018 -kisoista heikkojen karsintojen vuoksi. Uusi pelaajasukupolvi on kuitenkin nostanut maan takaisin Euroopan kärkeen viime vuosina. Takana on hyvä EM-karsinta ja paikka ensi kesän turnauksessa.

Puola on perinteisesti ollut aliarvostettu maa futiksessa. Suuri yleisö ei tunne puolalaisia tähtipelaajia, minkä vuoksi maa rankataan helposti pykälää liian heikoksi. Tämä ilmiö näkyy taas kertoimissa Hollanti-ottelussa. Puola on mielestämme vain marginaalinen altavastaaja kotonaan, jos sitäkään.

Betsataan Puola +0,5 maalin tasoituksella in 1,95 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62 %. Voit myös pelata Puola 1X2 tai DNB-valintoja, joissa value on vieläkin parempi (ja riski suurempi).

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Wales-Suomi (klo 21:45)

Kotijoukkue Wales lähtee B-liigan kärkikamppailuun hyvällä itseluottamuksella. Ryan Giggsin joukot ovat pelanneet vahvan Kansojen liigan turnauksen, sillä joukkue ei ole päästänyt vielä maalin maalia. Takana on 1-0 voitto naapuri Irlannista viime viikonlopulta.

Wales nousi Euroopassa vihdoin lopputurnausjoukkueeksi kesän 2016 EM-turnauksessa. Maa jäi aivan marginaalisesti ulos MM-2018 kisoista, mutta selvisi vaikeasta lohkosta ensi kesän EM-skaboihin. Nyt Wales hakee myös nousua A-tasolle Kansojen liigassa.

Vaikka Walesin maajoukkuessa ei ole tällä hetkellä Euroopan tasolla supertähtiä, kyseessä on laadukas nippu, jonka puolustusta ei ole helppo murtaa. Tämä näkyi myös syksyn aiemmassa kohtaamisessa Huuhkajien vieraana, josta Wales hake 0-1-voiton.

Huuhkajat lähtevät illan matsiin myös erittäin kovalla itseluottamuksella. Kansojen liigassa on takana neljä voittoa putkeen Wales-tappion jälkeen, ja viime viikolla kaatui harjoituspelissä myös Ranska maalein 0-2. Maajoukkue on myös löytänyt Teemu Pukin rinnalle uuden maalintekijän (Jensen).

Suomen puolustus on toiminut Walesin tavoin erinomaisesti. Neljässä edellisessä matsissa omiin on mennyt vain yksi maali, ja sekin tuli rankkarista. Ottelun maaliodotus jääkin kahden puolustusmuurin kohdatessa poikkeuksellisen matalaksi.

Ottelussa riittää panoksia etenkin Suomelle; nousu A-tasolle olisi loistava juttu vuoden 2024 EM-karsintojen osalta, minkä lisäksi Suomi voi nousta kolmoskoriin tulevien MM-skabojen lohkoarvonnoissa.

Tämä matsi ratkeaa todennäköisesti yhteen maaliin. Tasapeli riittää Walesille, joten kotijoukkue lähtee myös riskejä vältellen. Betsataan rohkeasti alle 1,5 maalia in 2,65 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 43 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *