Kalmarsund +0,5

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Linköping-Kalmarsund (klo 20.00)

Linköping on Mullsjölle kärsityn avaustappion jälkeen marssinut kentällä voitosta voittoon. Joukkue saalisti todella komean päänahan kaatamalla mahtiseura Storvretan jatkoajalla marraskuun alussa 6-5, mutta muuten otteluohjelma on ollut melko köykäinen. LIBK oli jo viime kauden loppupuoliskolla yksi sarjan parhaimpia joukkueita eikä kesän siirtomarkkinoilla vahvistuneen ryhmän hyvät otteet näin ollen mikään järin suuri yllätys ole. Linköping on erittäin fyysinen ja tasainen ryhmä jonka materiaali riittää ainakin kahteen laatu kentälliseen. Kapteeni Matej Jendrisak on nakutellut alkukauteen mukavat tehot ja taustalla Simon Palmen on muutaman heikomman kauden jälkeen löytämässä jälleen pelivirettään. Puolustuskalusto on paperilla yksi sarjan parhaimpia: Oskar Hovlund ja suomen Olli Laine muodostavat erittäin kovan kärkiparin ja näiden takana sveitsin maajoukkueen kantavavoima Nicola Bischofberger on hiljalleen tottumassa Ruotsin pääsarjan tempoon. Oikeastaan ainut kysmysmerkki löytyy tolppien välissä, jossa nuori Andreas Blom sai täksi kaudeksi ykköstorjujan viitan harteilleen.

Kalmarsundin trendi on jo muutaman vuoden ollut nouseva ja nyt taivaansiniset liihottavat komeasti aallonharjalla eteenpäin. Joukkue ei ole taipunut tällä kaudella vielä kertaakaan ja ainut pistemenestyskin tuli kivikovalle Mullsjölle. Kim Nilsson on tuttuun tapaan johtanut joukkojaan ja mies löytyy pistepörssistäkin toiselta sijalta. Nilssonin takana tahti on hiljaisempaa, joskin tehot ovat nyt jakautuneet viime vuosista poiketen selkeästi laajemmalle rintamalle. Filip Sjernbergin johtama kolmosviisikko takoi viimeksi Siriusta vastaan hirmutehot ja kakkosvitjassa Lindströmin veljiksiltä voidaan tällä kaudella odottaa selkeää läpimurtoa. Vahvana erikoistilannejoukkueena tunnettu Kalmarsund on hieman yllättäenkin tuskaillut ylivoimansa kanssa (25%) ja vielä kun tuo osa-alue palaa uomiinsa voidaan joukkue julistaa jopa todelliseksi mitalisuosikiksi. Carl Bending-Sörling on erinomainen valinta maalinsuulle ja luonnollisesti starttaa tolppien välissä myös illan kamppailussa.

Kahden todella kovavireisen joukkueen kohtaaminen tuskin tulee jättämään ketään kylmäksi ja myös vetomielessä ottelu on erittäin mielenkiintoinen. Meidän papereissa Kalmarsund on pelivoimaltaan pari prosenttia Linköpingiä edellä ja vahvana kotijoukkeena tunnettu LIBK kärsii tässä selkeästi koronan asettamista, todella tiukoista yleisörajoituksista. Keskinäisissä kohtaamisissa Kalmarsund on vetänyt pidemmän korren jokaikinen kerta, emmekä me vieraista tässäkään kovin suurta altavastaaja saada mitenkään tehtyä. Kalmarsundin pelityyli on parhaimmillaan juuri vieraskaukalossa Linköpingin kaltaisia joukkueita vastaan ja pelit pelataan ehdottomasti vieraiden kautta. Vihjeeksi nostetaan Kalmarsund +0,5 maalia (X2), jolle tarjoilee oikein kelpo 1,85 kertoimen (arvio 57%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *