Karhut +0,5

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Illan toinen salibandyliigan kamppailu käydään Oulussa jossa OLS isännöi jumbokamppailussa Porin Karhuja. Viimeinen ottelu ennen MM-kisataukoa käyntiin Kastellissa klo 18.00.

OLS löytyy juuri niiltä sijoilta sarjataulukossa johon sitä ennakoissakin povattiin. Pitkään jopa jumbopaikalla majailleet olulaiset ovat kuitenkin pikkuhiljaa parantaneet otteitaan ja nappasivat kierros takaperin todella isot voitot Nokian KrP:stä ja Lasbista peräkkäisinä päivinä ja viimeksi se haastoi Spv:n ihan miehekkäästi. Jumbosija on vaihtunut kolmanneksi viimeiseen, joskin keltasiniset ovat liikenteessä myös yhden ottelun vähemmän pelanneena. Suurin ongelma löytyy hyökkäyspäästä sillä OLS tekee keskimäärin noin neljä maalia ottelua kohden, joka on yhdessä KooVeen kanssa sarjan heikoin lukema. Tähtivahti Ville Mestarin ollessa edelleen sivussa myös omiin kolisee yli seitsemän kertaa ottelussa. Joukkueen pistepörssiä johtaa Tatu Kiipeli melko vaatimattomilla 11 (5+6) tehopisteellä. OLS pelasi perjantaina Suomen Cuppia häviten kakkosdivisoonassa pelaavalle SB Paapoille lukemin 7-6, joten kysymysmerkkejä on edelleen ilmassa. Maalilla aloittanee nuori Vinski Kivilompolo, joka on viime otteluissa torjunut aivan omalla maksimitasollaan ellei jopa hieman sen yli, joten pieni varianssin heitto tässä vaiheessa ei olisi suuri ylläys.

Liiganousija Karhut on vaikean jakson jälkeen löytänyt voittojen tielle, kun ns. ”päävastustajista” viimeksi kaatui Steelers vieraskaukalossa 6-7 ja tätä ennen Welhot niin ikään vieraissa 5-6. Huomionarvoista on se, että porilaiset ovat molemmissa otteluissa joutuneet tulemaan toimeen ilman joukkueen parasta pelaajaa Benjamin Lepolaa. Mesikämmenten suurimmat ongelmat ovat omassapäässä ja Karhut onkin päästänyt omiin selkeästi eniten maaleja koko sarjasta. Sen sijaan hyökkäys toimii varsin mallikkaasti ja etenkin joukkueen ylivoima on ollut todella vaarallinen. Tomi Jerkku (6+8) on Lepolan poissaollessa ottanut ratkaisjanviittaa selkäänsä ja myös nuori Eero Harjula on yllättänyt allekirjoittaneen tasaisilla otteillaan. Karhujen sairaslista on ennakkotietojen mukaan tyhjentymässä ja joukkue pääsee Ouluun täydellä rosterilla.

Jaossa on todella isot pisteet ja tämä tulee näkymään varmasti ottelun kuvassa. Materiaaliltaan vieraat ovat meidän papereissamme pykälää vahvempia. Kastelli on yleensä ollut todella paha paikka vierailla, mutta tällä kaudella jokainen joukkue on sieltä voiton kairannut eikä vierasvoitto tänäänkään kaukana ole. Me näemme ottelun kuuluisana kolikonheittona, joten vieraille tarjotut kertoimet kelpaavat ehdottomasti sunnuntain peleihin mukaan. Vihjeeksi nostetaan Karhut +0,5 maalia, jossa siis jo tasapelilläkin lunastetaan in huippukertoimella! (Panossuositus 3/5)

Kerroinvertailu

 

1
x
2
Bonus

 

2.00
5.80
2.38
2.02
5.85
2.37
1.88
5.70
2.55
1.86
5.60
2.50
1.90
5.75
2.45
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!