Freiburg +2 ah

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Bundesliigassa pelataan harvinaista viikkokierrosta. Poimitaan sen kunniaksi pari pelivalintaa Saksan mielenkiintoisesta pääsarjasta.

Eintracht Frankfurt-FC Köln (klo 21:30)

Kotijoukkue Eintracht Fankfurt on noussut viime vuosina askel askeleelta kohti Bundesliigan ylempää keskikastia. Kolmen edellisen kauden sijoitukset ovat 11, 8, 7 ja joukkue on nähty kaksi kertaa putkeen myös Eurooppa-liigassa.

Myös tämä syksy alkoi Bundesliigassa hyvin, mutta Frankfurt on ajautunut marras-joulukuussa todella heikkoon putkeen. Selitys löytyy tällä kertaa tulosten takaa eli ns. xG-luvuista, jotka kertovat otteluiden todelliset tapahtumat.

Frankfurt on ollut usein otteluissaan varsin epäonninen, sillä monta tasaista matsia on kääntynyt väärään suuntaan pienillä marginaaleilla. Joukkueen hyökkääjät ovat luoneet kyllä maaliodotusta, mutta palloa ei vain ole saatu verkkoon.

Vierailija FC Köln on varsin odotetusti Bundesliigan pohjilla. Joukkue nousi jumbopaikalta viikonloppuna otettuaan 2-0 derbyvoiton Leverkusenista. Tämä johtuu kuitenkin vastustajan ulosajoista, joita tuli peräti kaksi. Ennen punakortteja matsi oli 0-0.

Köln on kokonaisuutena heikko joukkue ja ollut erityisesti ongelmissa vieraskentällä. Vierassaldo 1-1-6 on sarjan surkeimpia.

Eintracht Frankfurtin onni kääntyy ennemmin tai myöhemmin, ja tämä ottelu on siihen varsin suosiollinen. Frankfurt on kerännyt peräti 83% pisteistä ja 71% maaleistaan kotikentällä. Joukkueiden tasoero on huomattavasti suurempi kuin sarjataulukko antaa ymmärtää.

Betsaamme Frankfurtia 1,82 kertoimella illa. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60%.

Freiburg-Bayern Munchen (klo 21:30)

Kotijoukkue Freiburg on tullut viime vuosina tutuksi lähinnä Bundesliigan putoamistaistelusta. Se on säilynyt kaksi kautta putkeen sarjassa vain 36 pisteellä ja 8 voitolla. Tämä syksy on tarjonnut jotain aivan muuta.

Freiburg on tällä hetkellä Bundesliigassa kuudentena ja napannut jo 15 ottelun jälkeen 7 voittoa. Menestyksen taustalla on huikeasti parantunut puolustuspeli. Freiburg on päästänyt viime kaudet keskimäärin 1,72 maalia per ottelu, mutta nyt saldona on 1,20. Vain sarjakärki RB Leipzig on päästänyt vähemmän maaleja kuin Freiburg.

Kotijoukkueen tuloskunto ei ole paras mahdollinen, sillä peräti 3/4 edellisestä ottelusta on ollut vieraissa ja vastustajat ovat myös olleet todella kovia. Kotona Freiburg on pelannut viisi matsia tappioitta (3-2-0) ja voittanut jo mm. kärkijoukkue Leipzigin.

Vierailija Bayern Munchen on hallinnut 2010-luvun Bundesliigaa ylivoimaiseen tyyliin. Baijerilaiset ovat voittaneet seitsemän edellistä Saksan mestaruutta peräkkäin. Viime kaudella nähtiin jo merkkejä tason laskusta, eikä Bayernin marginaali ollut lopulta kuin enää 2 pistettä.

Tämä trendi on jatkunut myös kuluvalla kaudella. Bayern on joulutauon lähestyessä vasta viidennellä sijalla. Maalinteko on joukkueelta onnistunut tuttuun tapaan, ja Robert Lewandowski johtaa maalipörssiä 18 osumallaan.

Bayern on voittanut vieraissa vain yhden neljästä edellisestä vierasottelustaan ja hävinnyt mm. Eintracht Frankfurtille ja Gladbachille. Kyseessä ei ole enää sama superjoukkue, joka dominoi sarjaa mielin määrin aiempina vuosina.

Freiburg oli jo viime kaudella vaikea vastus Bayernille, sillä molemmat joukkueiden kohtaamiset päättyivät 1-1 -tasapeliin. Keskiviikon matsista tuskin tulee merkittävästi helpompaa huomioiden Freiburgin tämän kauden tason.

Betsaamme Freiburg +2 aasialaisella tasoituksella in 1,92 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 61% – saat siis panoksesi vielä takaisin, jos Freiburg häviää tasan kahdella maalilla. Ainoastaan 3+ maalin tappiolla veto häviää. Rohkeimmat voivat kokeilla myös Freiburg +1 tai jopa suoraa voittoa, josta on tarjolla Bethardilla peräti 12,75 kerroin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *