Fortuna Dűsseldorf vs Borussia Dortmund

KERROIN

2.06
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliigassa pelataan vielä pari kierrosta ennen läpi Tammikuun kestävää talvitaukoa. Mielenkiintoisimmaksi peliksi voidaan nostaa kamppailu joka käydään Merkur Spielarenalla Dűsseldorfissa.

Täksi kaudeksi 5 vuoden tauon jälkeen Fortuna nousi takaisin Bundesliigaan ja saa vastaansa vakuuttavaa kautta pelaavan Borussia Dortmundin.

Fortunan pelilliset esitykset liioin ole säväyttänyt, toki ennen kautta tuskin suuriin saavutuksiin edes uskottiin. Tärkeintä lienee sarjapaikan säilyttäminen ja täten rahakirstun balansoiminen. F95 löytyy tällä hetkellä karsijan paikalta 12 pisteen voimin.
Sarjaa johtava Borussia Dortmund on pitkästä aikaa nousemassa potentiaaliseksi suosikiksi haastamaan Bayern Müncheniä Mestaruustaistossa. Műncheniläisten 7:nnen Mestaruuden uusiminen putkeen Bundesliigassa näyttää toistaiseksi valuvan käsistä, BVB on jo 9 pisteen karkumatkalla.
Tasoero on niin suuri joukkueiden välillä että Fortunalla tuskin on mitään sanomista illan ottelussa. Esiin vierasjoukkueen kokoonpanosta on nostettava 18 vuotias Englantilainen Jadon Sancho joka ollut isossa osassa Dortmundin pelinrakentelua. Virtaviivainen laituri on jo kuluvalla kaudella ollut useassa pelissä ratkaisijana niin maagisten syöttöjen kuin voittomaalien tekijänä. Alkuperäisen pelivalinnan lisäksi Sanchon syötöstä saa yli 3,00 kerrointa ja yhdistettynä maaliin jopa 10,00 kerrointa mistä voi lisäjännitystä peliin hakea.
Fortuna Dűsseldorf vs Borussia Dortmund
Borussia Dortmund Ah-1,25 @ 2,06
(Panossuositus 3/5)
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!