Preston-BristolC O2.5

KERROIN

2.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaina käynnistyy tuttuun tapaan eurosarjojen viikonloppukierros. Tällä kertaa valuebetsit löytyvät Championshipin ja Bundesliigan matseista.

Preston-Bristol City (klo 21:45)

Kulunut kausi on ollut Prestonille valtava pettymys. Kovana kotijoukkueena tunnettu PNE on tahkonnut omalla stadionillaan saldon 2-1-6 ja pudonnut playoffs-kandidaatista sarjan alempaan keskikastiin. Takana on myös kaksi heikkoa esitystä vieraskentällä.

Viikonloppuna PNE jäi pahasti Lutonin jalkoihin häviten 0-3. Tiistaina joukkue nappasi 0-1-johdon Barnsleyn vieraana, mutta Preston taipui lopulta ansaittuun 1-2-tappioon. Tulokset alleviivaavat joukkueen ongelmia; Preston on päästänyt koko sarjassa eniten maaleja (30 kpl).

Vierailija Bristol Cityn kausi on sujunut varsin odotusten mukaisesti. Robins on taas top 10 -sijoilla ja kamppailee playoffs-paikoista aiempien vuosien tapaan. Takana on kuitenkin heikkoja otteluita, sillä Bristol City oli surkea sekä Millwall että Rotherham-tappiopeleissä (molemmat 0-2).

Kokonaisuutena City on voittanut vain kaksi kuudesta edellisestä liigapelistä saldolla 2-0-4. Joukkueen trendinä on selvästi heikentynyt puolustuspää, mikä on tarjonnut vastustajille aivan liikaa tilanteita. Samaan aikaan oma maalinteko on myös hyytynyt. Kurssi on saatava pian oikaistua.

Prestonin peleissä on nähty 2,95 maalia per ottelu, mikä on toiseksi eniten. Peräti 10/11 edellisestä liigamatsista on yli 2,5 maalin tuloksia, ja joukkueen puolustus on sarjan heikoin. Bristol Cityn puolustus on alkanut revetä myös viime matseissa, joten ottelun maaliodotus on yllättävän korkealla.

Pelataan yli 2,5 maalia n 2,10 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 54 prosenttia. Prestonin over-putki tuskin stoppaa tähän otteluun.

 

Union Berlin-Dortmund (klo 21:30)

Kotijoukkue Union Berlin on yksi suurimpia yllättäjiä tämän kauden Bundesliigassa. Moni odotti Unionin kärsivän perinteisestä nousijan toisen kauden syndroomasta, mutta toisin on käynyt. Saldo 4-6-2 on erinomainen tässä vaiheessa kautta.

Viikolla Union johti Stuttgartin vieraana 0-2, mutta päästi aivan lopussa kaksi maalia ja menetti voiton 2-2-tasapeliin. Viikonloppuna Union pusersi puolestaan Bayernin isäntänä 1-1-tasapelin. Ainoa tappio 11 viime ottelussa on Herthaa vastaan, mikä johtui aikaisesta punaisesta kortista.

Vierailija Dortmund haki viikolla 1-2-voiton Werder Bremenin kotiluolasta. Tämä on laiha lohtu, sillä kausi on ollut raju pettymys. Seurajohdon kuppi meni nurin viikonlopun 1-5-tappion jälkeen (Stuttgart), minkä seurauksena päävalmentaja Lucien Favre sai potkut.

Favren monotus voi parantaa joukkueen peliä, ja kausi on vielä täysin pelastettavissa. Eroa on sarjan piikkipaikalle vain kolme pistettä, tosin Leverkusenilla on yksi matsi rästissä. Muutkin kärkijoukkueet ovat kärsineet yllättäviä pistemenetyksiä.

Union Berlin on joukkue, jota vedonlyöntimarkkina ei liikaa arvosta. Sen peliesitykset kuitenkin puhuvat puolestaan. Berliiniläisten alkukautta toki avittaa helpohko ohjelma, sillä top 5 -joukkueista se on kohdannut vasta Bayern Munchenin.

Meidän arviomme mukaan Dortmundin voittotodennäköisyys jää ottelussa selvästi alle 50 prosentin. Näin ollen Union Berlin +0,5 tasoitusveto in 2,03 kertoimella kelpaa peleihin oikein hyvin!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *