SaiPa-TPS U4.5

KERROIN

2.10
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan tiistaina täysi seitsemän ottelun kierros. Haemme pelikohteen Lappeenrannasta, jossa kotijoukkue SaiPa saa vieraita Turusta. Sputnikeilla on alla nöyryyttävä 2-7 kotitappio Pelicansille.

SaiPan sairastuvalla alkaa olla tällä hetkellä tungosta. Tanus tippui kokoonpanosta Pelicans-ottelun alla ja kapteeni Koho loukkaantui kesken pelin. Näiden herrojen lisäksi tärkeä Santeri Virtanen on U20-maajoukkueen matkassa. Ennestään lasaretin puolella ovat jo Löfman, A.Oksanen, Kaksonen sekä Radke, joten SaiPa todella haastavan tilanteen edessä.

SaiPa saa TPS-otteluun täydennystä hyökkäysosastolle Ketterästä, kun työmyyrä Vainikainen sekä Haaparanta liittyvät viikon mittaiselle lainalle.

Perjantainen kotiesitys rankasti vajavaista Pelicansia vastaan oli suorastaan häpeällinen – joukkue oli kaukalossa täysin haluton. Kiekollinen peli oli jälleen luokatonta, ja alkukaudella loistanut sitkeys kotiotteluissa loisti poissaolollaan. Päävalmentaja Tero Lehterä olikin lehdistötilaisuudessa lähes sanaton, pyytäen kuitenkin rehdisti anteeksi joukkueensa esitystä.

Lappeenrantaan matkustava TPS voitti perjantaina HPK:n jäätävän viimeistelynsä turvin. U20-joukkueen kärkihyökkääjiin lukeutuva Kaapo Kakko oli loistavalla pelipäällä tehden tärkeät 1-2 ja 1-3 -maalit. TPS:n lasarettiosasto sai lisäystä, kun Leijonien matkassa olleet Palve sekä Tirronen molemmat liittyivät Filppulan, Korpikosken sekä Niemisen sekaan. TPS-rosterista on näin ollen poissa valtava määrä ratkaisuvoimaa.

Molemmat joukkueet iskevät yhteen todella vajavaisilla rostereilla, ja molempien omassa päässä on kolissut usein viime aikoina. Valmennusjohdot painottavat taatusti tiistain ottelussa tarkkaa oman pään pelaamista. Kun lisäksi ratkaisuvoimaa on sivussa järjetön määrä, voidaan olettaa, että ottelun maalimäärä jää hyvin alhaiseksi. Kertoimet on asetettu varsin hyvin, joten pelataan in alle 4,5 -maalin tulosta normaalia pienemmällä panoksella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!