Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Superlauantai juostaan tiuhaan tahtiin vuoronperään Turussa ja Oulussa klo 19.00 alkaen. Vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Avaus kohteen Willow Pride on lähellä voittoa. Tamma avaa lujaa ja voi päästä keulaan asti, mistä sen kiertäminen olisi todella vaikeaa. Mikäli William Pine:lla ladataan lähtöön, pystyy se keulat nappaamaan, mutta täydellä matkalla Willow Priden selkä kyllä kelpaa Tapio Perttuselle. Lisäksi Willow Pride ei ole riippuvainen keulapaikasta, vaan se kirii kyllä kovaa parijonostakin. Toinen varma on neljännen kohteen Callela Lincoln, joka valmentaja Jukka Hakkaraisen mukaan on tähdätty tähän kisaan. Ori oli oikein hyvä toinen kuolemanpaikalta 9.12. Oulussa, häviten vain keulasta lujaa lopettaneelle Armani Pressille. Jos, ja kun, edellinen Oulun startti vei Callela Lincolnia vielä eteenpäin, on se nyt erittäin paha voitettava.

Toisen kohteen ykkösmerkki on Farzad Boko, joka voitti avoimen lähdön kaksiviikkoa sitten Rovaniemellä. Nyt vastus helpottuu rahasarjassa. Myös Leader Brodde on ihan sopivan näköisessä porukassa ja pääsee juoksemaan lähellä kärkeä. Shotproof saa myös nappireissun 9- radalta.

Kolmanteen kohteeseen pelataan 7 merkkiä. Vonkari on 14 startista ollut joka kerta kahden parhaan joukossa. Vonkari ei olo tarkka juoksupaikastaan, eikä laukoista ole ollut tietoakaan. Arkenttiina voitti lähtölaukasta huolimatta Torstaina tätä helpomman tehtävän. Helkan Toivo voitti edellisensä Marraskuun lopussa kuolemanpaikalta oikein vakuuttavasti. Kleppe Spödå ja Karlo ovat kovia pelejä näihin lähtöihin, mutta kierrettävää on nyt paljon, kun ne lähtevät 40m pakilta. Häyrylän Hero on sijoittunut jo pitkään hyvin ja on nyt aika pelaamaton (4%). Tarling (6%) yrittää perusmatkalta karkuun muilta ja voi vetää pitkään.

Viides kohde on vaikea pelattava. Vihjerivissä yritetään selvitä seitsemällä merkillä. Jacques Hyneman on pelattu niukaksi suosikiksi hyvältä paikalta. Pelaamattomat Burnout(2%) ja Gutsy Cobbler (3%) otetaan potintekijöiksi hyviltä eturivin paikoilta. Raven on löytänyt huippuvireen ja sijoittunut kahden sakkiin neljään edelliseen starttiin. Ylivauhdin varalta lapulle takarivin kolmikko Figaro Brick, Royalsky ja Jakob K.Boko.

Kuudes kohde koitetaan selvittää kolmella merkillä. Roughenough Vice on napannut jo neljä voittoa putkeen ja on nytkin lähellä. Caviar Creationin taulu on hiukan sekaisin, mutta ruuna on juossut tästä porukasta eniten rahaa ja on sarjassa hyvin sisällä. Tim Jerry on sijoittunut jo pitkään hyvin ja voitti viimeksi Kuopiossa. Vihjerivistä pois jää Otto Erich joka on noussut sarjoissaan melko nopeasti ja kohtaa koko ajan kovempia ja kovempia hevosia. Viimeksi juuri Tim Jerry tuli Kuopiossa selityksittä selästä ohi.

Päätöskohteen suosikki on hurja Unique Creation, kauden 20 startistaan peräti 16 voittanut ruuna olisi periaatteessa ihan hyvä varma, kun 47% peliä keränneenä se voi olla jopa alipelattu. Otetaan varmistukseksi kuitenkin aivan karmeassa iskussa oleva Way To Go. Valmennuksesta saamien tietojen mukaan Way To Go:n voi tässä kunnossa ilmoittaa aivan ketä vastaan tahansa, kun matkana on 2600m tai 3100m. Neljästä edellisestään kolme voittanut ruuna on vastannut vetolappuihin erittäin tulisilla kireillä ja nyky kunnossaan se laittaa jopa Unique Creationin ahtaalle.

Lähtö1: 5

Lähtö2: 1,3,9

Lähtö3: 1,5,8,9,10,13,15

Lähtö4: 7

Lähtö5: 1,2,3,6,10,11,12

Lähtö6: 2,3,4

Lähtö7: 9,10 Vihjerivin hinta; 44,10e

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *