Tottenham-RBL O3.0

KERROIN

2.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigassa käynnistyy vihdoin kauan odotettu playoffs-vaihe. Tällä viikolla tulessa ovat brittifutisjoukkueet, joiden otteluista löytyy myös parhaat peli-ideat.

18.1. Atletico Madrid-Liverpool (klo 22:00)

Atletico Madrid valmistautui otteluun perjantaina pelaamalla Valenciaa vastaan vieraissa. Tasainen kärkikamppailu päättyi 2-2 -tulokseen. Kyseessä oli jo kymmenes tasapeli Ticon saldossa (10-10-4), eikä joukkueen pelivire ole muutenkaan paras mahdollinen.

Kotijoukkueen kausi on edennyt kokonaisuutena varsin odotetusti. Sen taso ei riitä haastamaan Espanjan kärkikaksikkoa, mutta Tico sijoittunee taaskin neljän sakkiin ja joukkueen puolustus on vuosi toisensa jälkeen sarjan eliittiä.

Tämä tarina jatkuu myös Mestarien liigassa. Atletico oli D-lohkossa Juventuksen jälkeen selkeä kakkonen ja pääsi jatkoon Leverkusenin kompuroinnin ansiosta. Kotona Tico on pelannut kahdeksan edellistä CL-peliä saldolla 7-1-0 ja pitänyt nollat peräti kuudessa ottelussa.

Vierasjoukkue Liverpool pelaa aivan uskomatonta kautta ja rikkoo tällä menolla vielä monta ennätystä Euroopan top 5 -sarjoista. Valioliigassa joukkue on kärsinyt edelleen vain yhden ainoan pistemenetyksen koko pitkän kauden aikana.

Alkukaudesta yllättävän paljon maaleja vuotanut puolustus on myös tiivistynyt CL-jatkopelien alla. Liverpool on pitänyt nollat Valioliigassa 10/11 edellisestä ottelusta. Toki tässä saldossa on myös hyvää onnea mukana ja toisaalta tuurien tasaantumista alkukaudesta.

Liverpool on pelivoimaltaan sen verran vahva joukkue, että se ansaitsee suosikin aseman myös 1. osaottelussa. Paras pelikohde on kuitenkin totalseissa, kun vastakkain on kaksi sarjojensa vahvinta puolustusta. Tämän lisäksi playoffsien 1. osaottelut ovat keskimäärin 2. otteluita vähämaalisempia.

Betsaamme alle 2,5 maalia in 1,65 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 65%.

19.1. Tottenham-RB Leipzig (klo 22:00)

Tottenham oli viime kaudella Mestarien liigan jättiyllättäjä yhdessä Ajaxin kanssa. Nyt joukkue hakee jälleen jatkopaikkaa, eikä arpa osunut erityisen vaikeaan vastustajaan.

Spurs oli tällä kertaa yhdessä helpoimmista alkulohkoista. Joukkue hävisi Bayern Munchenille yhteismaalein 3-10, mutta Olympiakos ja Belgardin Punainen tähti olivat kaksi muuta, helppoa, joukkuetta.

Valioliigan puolella kausi on ollut pettymys alusta asti. Heikot suoritukset johtivat myös managerinvaihtoon, ja Tottenham onkin menestynyt paremmin Jose Mourinhon alaisuudessa. Rasitteena on ollut lisäksi ykköstykki Harry Kanen pitkä poissaolo.

RB Leipzig oli lohkossa G, josta puuttuivat Euroopan superjoukkueet. Nuori valmentajanero Julian Nagelsmann johdatti Leipzigin lohkovoittoon hyvillä suorituksilla. Joukkue teki kaikissa alkulohkon peleissään kaksi maalia pl. 0-2 kotitappio Lyonille.

Saksan pääsarjassa RBL on niin ikään erinomaisissa asetelmissa. Joukkue on vain pisteen perässä liigakärki Bayern Munchenia ja kamppailee täysillä jopa mestaruudesta. Äskettäin Leipzig haki myös tasapelin nimenomaan Bayernin kotiluolasta.

Tämä matsi on ennakkoon viikon runsasmaalisin. Kaikki Tottenhamin alkulohkon pelit päättyivät yli 2,5 maalin tulokseen, eikä RB Leipzig ole myöskään erityisen under-joukkue. Kaikki alkulohkon pelit olivat vähintään kahden maalin tuloksia ja RBL teki tosiaan 5/6 otteluista vähintään kaksi maalia.

Bundesliigan puolella RBL on tahkonnut vähintään kolmen maalin tuloksia 12/14 edellisestä ottelusta. Totals-linja on varsin korkealla, mutta ei riittävän korkealla. Betsaamme aasialaisen yli 3,0 maalia in 2,10 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55%.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *