Lyon-Bayern U3.5

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigassa on edetty välierävaiheeseen, joka on huikean mielenkiintoinen. Jäljellä on vain ranskalaisia ja saksalaisia joukkueita! Nähdäänkö odotettu PSG-Bayern -finaali, vai jatkuvatko Leipzigin sekä Lyonin yllätykset?

Muista, että ottelut pelataan Portugalissa puolueettomalla kentällä. Kotietu puuttuu siis täysin.

RB Leipzig-PSG (ti 18.8. klo 22:00)

Valmentajanero Julian Nagelsmann sai viime viikolla uuden sulan hattuunsa, kun Leipzig pudotti kivikovan Atletico Madridin puolivälierissä. Saksalaiset joutuivat tappiolle heti ottelun alussa, mutta Leipzig käänsi ottelun lopulta 2-1 -voitoksi viime hetkien maalilla.

Nagelsmannin joukot ovat säilyttäneet siis hyvin pelituntumansa pitkästä tauosta huolimatta. Bundesliigakausi loppui jo kesäkuussa, eli 3-4 viikkoa aiemmin kuin muut Euroopan suursarjat. Välissä Leipzig on pelannut vain yhden harjoitusottelun Wolfsburgia vastaan.

Vastaan asettuva PSG oli lähellä aiheuttaa puolivälierien ensimmäisen pommin viime viikon tiistaina. Yksi kilpailun suosikeista oli pitkään 1-0 -tappiolla yllättäjä Atalantaa vastaan. Lopulta ranskalaisjoukkue sai täysin ansaitun voittonsa kahdella 90+ minuutin maalilla.

PSG joutui matsiin ilman useita avainmiehiään, mikä näkyi vaikeuksina hyökkäyspäässä. Kylian Mbappe tuli peliin toisella jaksolla, minkä ansiosta ranskalaistäti lienee täysin pelikunnossa Leipzigia vastaan. PSG saa myös Angel DiMarian takaisin pelikiellosta.

Vaikka Leipzig on suoriutunut tällä kaudella erinomaisesti, se on perustasoltaan silti selvästi ranskalaisia perässä. PSG:llä on hieman huono maine eurocupeissa joukkueen jatkuvien playoffs-kompurointien myötä. Sen ei kannata antaa hämätä – kyseessä on yksi Euroopan top 5 -joukkueista.

Vedonlyöntimarkkina on saanut joukkueiden välisen tasoeron hyvin kohdalleen, joten pelattavaa ei handicapeista kyllä löydy. Kelpo value saadaan totalsien puolelta. Viime viikon hurjat maalijuhlat ovat nimittäin nostaneet välierien maaliodotusta turhan paljon.

Normaalisti tällaiset playoffs-ottelut ovat selvästi tavallisia matseja vähämaalisempia. Vastakkain on nytkin kaksi todella laadukasta puolustusta. Betsaamme alle 2,5 maalia in 2,40 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 48%.

Lyon-Bayern Munchen (ke 19.8. klo 22:00)

Ranskalaisseura Lyon aiheutti lauantaina valtavan pommin, kun joukkue pudotti Manchester Cityn jatkosta. Lyon lähti otteluun todella suurena altavastaajana puolueettomasta kentästä huolimatta. Joukkueella kävi myös hyvä tuuri, kun City hukkasi miljoonan taalan paikan juuri ennen 1-2 -maalia.

Neljännesvälierä oli myös erittäin vaativa ottelupari, sillä Lyon kohtasi Juventuksen, jota voidaan pitää Mestarien liigan vakiomenestyjänä. Ranskalaiset etenivät jatkoon taidolla ja tuurilla. Lyon on ollut sekä City- että Juventus-otteluissa paikoin selvästi jyrän alla, mutta selvinnyt silti jatkoon.

Bayern Munchen ei ollut todellakaan jyrän alla omassa puolivälieräottelussaan. Saksalaisjätti lanasi täysin FC Barcelonan ja jätti tulostaululle häkellyttävät lukemat 2-8 FT. Barca ei ole kärsinyt vastaavaa nöyryytystä kymmeniin vuosiin.

Bayernin voitto ei tullut suurena yllätyksenä, sillä joukkue oli jopa puolueettomalla kentällä selvä suosikki Barcelonaa vastaan. Baijerin jättiläistä pidetään yleisesti koko Euroopan ja maailman parhaana joukkueena juuri nyt. Barca-ottelun jälkeen tämä lienee selvää kaikille.

Ottelun käsikirjoitus on varmasti selvä: Lyon joutuu suurena altavastaajana puolustuskannalle. Ranskalaiset ovat selvinneet kahdesta vaikeasta paikasta jatkoon, mutta Bayern lienee liian kova pala purtavaksi.

Vedonlyöntikertoimissa näkyy sama efekti kuin edellisessä ottelussa. Maalimäärät on nostettu aivan liian korkealle viime viikon hullutteluiden jälkeen. Lisäksi Bayernin suosikkiasemaa liioitellaan kyllä selvästi. Lyon on todistanut sitkeytensä, eikä se taivu helpolla murskatappioon.

Valueta löytyy sekä Lyon +1,5 että alle 3,0 maalin vedoista. Voit pelata joko toisen tai molemmat – riskinottohalukkuutesi mukaan. Me betsaamme alle 3,5 maalia in 1,95 kertoimella. Neljän maalin tulos tällaisessa playoffs-ottelussa on varsin epätodennäköinen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *