Manchester United

KERROIN

4.06
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantaisin nostetaan peli-ideoita in Tuplaus-kisaan. Sen ideana on rakentaa vähintään 2,00 -kertoiminen kuponki, joka voi olla single, tupla, tripla jne. Jos lappu osuu, sen voitto käytetään tiistaina uuteen 2,00+ kertoimiseen kuponkiin. Näin jatketaan aina sunnuntaihin saakka.

jakaa tällä viikolla läpi pelanneiden kesken 5000 euroa bonusrahaa! Tuplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne sisään singlenä, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in Tuplaus-listalta.

Chelsea-Manchester United (FA Cup, klo 21:30)

Valioliigan huippujoukkueet kohtaavat tänään FA Cupin 5. kierroksen ottelussa. Jos ratkaisua ei saada aikaan 90 minuutin kuluessa, luvassa on uusintaottelu Unitedin kotikentällä.

Kotijoukkue Chelsea oli alkukaudella yksi liigan parhaista joukkueista. Maurizio Sarri johdatti joukkonsa pitkään tappiottomaan putkeen, joka päättyi vasta marraskuun lopussa. Tämän jälkeen Chelsea on ollut tasaisessa alamäessä.

Ensimmäiset 13 liigaottelua, saldo 8-4-1. Seuraavat 13 liigaottelua, saldo 7-1-5.

Chelsean heikot otteet huipentuivat reilu viikko sitten Manchester Cityn vieraana, jolloin Blues teurastettiin peräti maalein 6-0. Joukkueen rivit ovat alkaneet rakoilla, ja alkukaudella pelaajien ja fanien suosiota nauttinut Sarri voi hyvinkin menettää työpaikkansa kauden päätteeksi.

Vierasjoukkue Manchester United on täysin päin vastaisessa vireessä. Punakone on päässyt hirmuiseen iskuun Jose Mourinhon potkujen jälkeen ja pelasi 11 tappiotonta ottelua saldolla 10-1-0 ennen viime viikon PSG-matsia Mestarien liigassa.

Kyseessä oli Manchester Unitedin ensimmäinen tappio Ole Gunnar Solskjaerin alaisuudessa, ja joukkueen jatkosaumat näyttävät nyt ohuilta Euroopassa. PSG-tappio lisää tämän ottelun merkitystä Unitedille entisestään.

Chelsea on tällä hetkellä hieman heikossa hapessa, ja joukkueella on edessä kolmen ottelun viikko: torstaina UEL-matsi Malmön isäntänä ja sunnuntaina Liigacupin finaali Manchester Cityä vastaan. FA Cup ei ole välttämättä prioriteeteissä korkeimmalla.

Manchester United maistuu pelivalintana erinomaisesti näistä lähtökohdista. Tasapelin riski lienee pieni, sillä kumpikaan joukkue ei taatusti halua ylimääräistä matsia kevään kiireisen ohjelman sekaan.

Haetaan rohkeasti siis lapulle Unitdedin voitto 4,06 kertoimella, jolla tuplauskisakin lähtee käyntiin reippaasti!

Crotone-Pescara (Serie B, klo 22:00)

Kotijoukkue Crotone on Hellas Veronan sekä Beneventon ohella yksi tämän kauden entisistä Serie A -joukkueista. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Crotone jatkaa matkaansa sarjaporrasta alemmas myös tämän kauden päätteeksi.

Crotone aloitti kauden hyvin voittamalla kaksi kolmesta ensimmäisestä ottelustaan. Tämän jälkeen seuran saldona on ollut kaksi voittoa 19 kierroksen aikana.

Serie B on tunnettu kovasta valmentajaruletista, ja Crotone vaihtoi myös päävalmentajaa vuoden vaihteessa. Tuloksissa ja peliesityksissä onkin tapahtunut selkeä parannus, mutta voitot ovat edelleen todella tiukassa.

Vierasjoukkue Pescara oli viime kaudella yksi sarjan häntäpään joukkueista. Tämä sesonki kulkee erinomaisesti, sillä Pescara taistelee jopa suorasta nousupaikasta saldolla 9-8-5.

Joukkue ei ole ollut viime viikkoina aivan parhaimmillaan, mutta vierasmatseissa ei ole tappiota kolmeen otteluun. Edellisellä kierroksella Pescara pelasi vahvan 1-1 -tasurin Foggian vieraana ja mm. murskasi Salernitaran maalein 2-4 kolme reissupeliä sitten.

Crotone näyttää pikkuhiljaa parantavan otteittaan ja välttää todennäköisesti putoamisen kauden päätteeksi. Tasoeroa on kuitenkin Pescaraan sen verran paljon, että emme sulata vedonlyöntimarkkinan kerroinasettelua tähän otteluun.

Koska tuplauskohteissa ei ole mukana maistuvaa DNB-optiota, niin poimitaan kupongille riskillä Pescaran suora voitto kertoimella 3,25!

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä!

Jos osallistut in Tuplaus-kisaan, tarvitset vähintään 2,00-kertoimisen kupongin aloituspanoksella 5-20 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Tuplaus- listalta (löytyy päävalikosta), ja vetojen on päätyttävä ennen klo 10 seuraavana aamuna.

Jos tuplasi osuu, tililläsi näkyy Tuplaus-valikko myös seuraavana päivänä.

Kuva: Football.ua [CC BY-SA 3.0 GFDL, CC BY-SA 3.0 or GFDL], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!