Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Philly-Columbus O5

KERROIN

1.76
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tiistai yönä nähdään todella jännittävä naapureiden kohtaaminen, kun Columbus vierailee Philadelphiassa. Metropolitanin Divisioonan kilpakumppaneita erottaa ainoastaan piste, joten panosta pelistä ei takuulla puutu.

Jackets on jaettuna kolmantena Metrossa, mutta tilanne ei tule pysymään samana jos nykyinen meno jatkuu kauaa. Flyers kuten mainittu ainoastaan pisteen perässä ja Canes kolkuttelee ovia kahden pisteen päässä. Vastaavat asiat eivät auta viiden ottelun tappioputkessa. Devils kävi edellisenä yönä hakemassa 2 pistettä rangaistuslaukauskilpailu voitolla vaikka Columbus tykitti hirmuiset 55 laukausta taululle.

Flyersin kotipelit ovat yleensä vauhdikkaita ja ykkösnimet ovat tällä hetkellä liekeissä, joukkue tulee myös levänneenä peliin vieraskiertuen jälkeen. Tortorellan mukaan Jackets on myös parantanut offensiivisesti ja karvannut hyvin. Tähän kylkeen vielä älyttömän pitkä loukkaantumis lista kera pelin intensiteetin, niin voisi uskovan molempien saavan runsaasti tekopaikkoja vaikka paljon panosta pelissä. Ei olisi myöskään oudoksuttavaa, jos jäähypenkkiä kulutetaan.

Totals linjan ollessa matala tähän otteluun maistuu vallan mainiosti Unibetin yli 5 maalia kertoimilla 1.76. Rahat palautuvat siis pelitilille, jos ottelussa tulee tasan viisi kaappia ja yli lukemilla tulee voittoa.

betsson-leijonat-kamppis

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *