Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kuopion vihjerivi pelataan kolmella varmalla. Avauskohteen Delightful Moment on pikamatkalla lähellä koko matkan johtoa. Ykkösradalta starttiraketti pitää keulat ja lyhyellä matkalla siitä ei taida tulla kukaan ohi. Kuntonäytteen se antoi Lappeessa tammikuun lopussa, missä se kiri toisesta ulkoa varmaan voittoon. Toinen varma otetaan heti seuraavasta, kakkoskohteesta. Perusmatkan Fransua on kerännyt hurjan voittoputken eikä sille taida tulla loppua nytkään. Ruuna on valmiiksi toisella radalla, eikä siitä mene juoksu kovin helposti pieleen. Fransualla ajetaan varmasti kohti keulaa ja pidetään huoli että takamatkalaisten tehtävästä tulee mahdollisimman vaikea. Kolmas varma on neljännen kohteen ”kansanvarma”, En Candy Till. Vahvasti tauolta palannut tamma voitti molemmat kauden avaus starttinsa Tammikuussa. Varsinkin kun Young Hope jäi pois, ei kierroksen todennäköisintä voittajaa tee mieli varmistella.

Kolmannessa kohteessa hurja Downshifter lähtee takamatkan takarivistä voltin viitoselta. Tämä voi olla jopa Downshifterille liikaa. Paremmista asemista lähtevä Jacques Hyneman voitti heti Vermossa uudesta tallista. Cheap Thrills teki Teivossa pitkän kirin neljännestä ulkoa, ehtien ykkösenä maaliin. Yllättäjinä mukaan MAS Dominant (3%) ja taulta palaava Edfromed (1%).

Viides kohde pelataan leveästi. Kylmäveristen parhaimmisto on nyt viivalla. Kuopiossa etupäässä juoksevat hevoset saavat yleensä etua, joten pelataan kaikki valjakot radoilta 1-7. Mukana on hyvin vähän pelattuja hevosia, kuten Koskelan Akseli, Sheikki ja H.V. Tuuri.

Kuudes kohde pelataan neljällä merkillä. Kovakuntoisella Tinderillä ajetaan varmasti eteenpäin. Ei olisi ihme, jos Heikki Mikkonen istuisi keulassa jo ensimmäisellä takasuoralla. Hujake saa hyvän paikan parijonosta ja sille sopii matka (2600m). Issakan Valo on palannut lupaavasti tauolta napaten kaksi kakkosta. Joko nyt on voiton vuoro? Jostois ei odotetusti selvittänyt voltin vitosta Vermossa mutta, paikkasi laukkaansa oikein hyvin kirien kaukaa takaa viidenneksi.

Päätöskohde pelataan viidellä merkillä. Ruotsista tuodut Exclusive Matter ja Global Beware ovat voittaneet kolme edellistä Suomen starttia, tosin ensin mainittu viimevuoden puolella. Nyt vastusta riittää. Amazing Warrior sai arvonnassa radan 12, mutta sieltäkään peli ei ole täysin menetetty. Claude P.Hill tarvitsee 8-radalta vähän tuuriakin, mutta kunto on kiviaitaa. Credit To Love on hyvältä paikalta perusmerkki.

Lähtö1: 1

Lähtö2: 2

Lähtö3: 6,7,8,9,16

Lähtö4: 6

Lähtö5: 1,2,3,4,5,6,7

Lähtö6: 6,9,10,11

Lähtö7: 2,6,8,11,12 Vihjerivin hinta: 35e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *