Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierrokselle löytyi kaksi varmaa. Kuudennen kohteen Credit To Love on noussut hirmukuntoon. Vermossa se eteni jo avaus puolikkaalla johtavan rinnalle, mistä se nakersi maalisuoralla väkisin otteen keulahevosesta ja oli voittajana maalissa. Joensuussa sillä ajettiin kuolemanpaikalle vasta puolessa matkaa. Silloin keulassa viilettänyt kivikova Exclusive Matter jäi ohittamatta, mutta esitys oli silti mainio. Nyt lähdössä on ylivauhdin vaara, kun eturivistä avataan lähes joka radalta kovaa. Credit To Love:lla tehdään jälleen ajoissa ratkaisut ja se on erittäin lähellä voittoa. Toinen varma otetaan päätöskohteesta. EL Indeed pääsee hyvältä paikalta keulaan ja on siitä paha ohitettava kenelle tahansa. Endless Story voitti EL Indeedin viimeksi keulasta, mutta nyt osat vaihtuva. Suomen tammaeliittiin kuuluvat Willow Pride ja Magical Princess palaavat molemmat tauolta ja kärsivät huonoista lähtöpaikoista. Niinpä EL Indeed on lähdön todennäköisin voittaja.

Avauskohteen suosikki on aina Vermossa menestynyt Rannan Pomo. Se voi päästä tässä 7-radaltakin keulaan, mutta matkalla pidetään varmasti vauhtia. Issakan Valo tuli Teivossa kovia kyytejä laukan jälkeen hylättynä. Kuopiossa se nappasi hienon voiton, vaikka kierteli alkumatkasta kolmannella. Jostois:lla on voitto alla Kuopiosta ja hyvältä paikalta se on perusmerkkejä. Yllättäjinä mukaan Ukkoherra (7%) ja Hujake (5%).

Toinen kohde yritetään selvittää neljällä merkillä. Takamatkan Tutun Impi ja Hulluduunari jyräävät luokallaan korkealle. Edessä on kuitenkin iso paalu, joten kierrettävää riittää. Sirpsakka tekee nousua kylmäveristen tammaeliittiin. Se tulee tauolta positiivisin tallikommentein ja juoksulangalta se voi päästä keulaan, mistä olisi paha lyötävä. Tutuks on tehnyt hyviä esityksiä keulasta, mutta voltin takarivistä on nyt luvassa selkäjuoksu.

Kolmannessa kohteessa Knocking Match ja Callela Ikaros iskevät jälleen yhteen. Vermossa Callela Ikaros piti Knocking Match:n varmasti takanaan keulasoolon päätteeksi. Nyt lähtöpaikkojen myötä osat voivat vaihtua. Yllättäjänä mukaan Full Picture (5%), joka voi sotkea kuvioita jo kiihdytyksessä. Mikäli se riistää keulat, sillä ajetaan siitä, tai saadaan Knocking Match:n selkä eteen. Se saa joka tapauksessa lopussa mahdollisuuden.

Neljännen kohteen suosikiksi on pelattu Kuuselan Wiltteri, joka nappaa keulat ja vetää tässä pitkään. Perusmerkkejä ovat takamatkan kovat Villieläin ja Panthera, joiden vauhtivarat riittävät tässä korkealle. Teppo Tuisku kärsii voltin viitosradasta, mutta otti viimeksi keulasta hienon voiton Turussa. Pikku Moskiitto (4%) teki tulisen kirin Turun karsinnassa ja voi samanlaisena yllättää.

Viides kohde pelataan kolmella merkillä. Fellaini Zet on toistaiseksi Suomessa tappioton. Tuomas Pakkanen yrittää puolustaa keulapaikkaa ykkösradalta. Juoksulangalta lähtevä Arctic Crown on huippulahjakas ori. Se saa reissun kärjen läheltä, ellei jopa keulasta. Takamatkan Nemea Kato on hurjassa kunnossa, mutta kaksi kovaa hevosta kärkipäässä ei tee sen tehtävästä helppoa.

Lähtö1: 2,4,7,8,10

Lähtö2: 7,9,13,14

Lähtö3: 4,6,9

Lähtö4: 1,9,12,13,15

Lähtö5: 1,7,11

Lähtö6: 5

Lähtö7: 4 Vihjerivin hinta: 45e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *