Strasbourg-Rennes O2.5

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Getafe (1X2)

Dusseldorf -1 ah

Euroopan jalkapallosarjoissa pelataan kauden viimeisiä otteluita. Poimimme lauantain tarjonnasta pelikohteita, joissa myös motivaatio näyttelee roolia.

Bundesliiga: Dusseldorf-Hannover (klo 16:30)

Saksan pääsarjassa pelataan lauantaina kauden päätöskierros. Panoksia riittää sarjan kärkipäässä, sillä mestaruus on myös katkolla.

Kotijoukkue Dusseldorf on yksi tämän kauden nousijajoukkueista. Kyseessä ei ole todellakaan mikään kyläseura, sillä Merkur Spiel-Arena vetää lähes 55.000 katsojaa. Joukkueen kausi on ollut mielenkiintoinen vuoristorata.

Dusseldorfin alkukausi oli todella haastava. Kymmenen ottelun jälkeen saldo oli 1-1-8, ja Dusseldorf hävisi mm. Frankfurtille vieraissa maalein 7-1. Joukkuetta oltiin nauramassa ulos Bundesliigasta, mutta kurssi kääntyi täysin joulukuun puolivälissä.

Sarjanousija pelasi joulukuun alusta kymmenen matsia saldolla 7-1-2 ja nousi keskikastiin, mistä ei ole ollut enää paluuta sen jälkeen putoamistaisteluun.

Lauantain vastustaja Hannoverin kausi on ollut odotetun vaikea. Perinteinen seura säilyi vuosi sitten vaivoin sarjassa, mutta tällä kertaa Hannover 96 matkaa 2. Bundesliigaan selvällä materiaalilla.

Vierasottelut ovat olleet erityisen katastrofaalisia Hannoverille. Koko kauden saldo on 0-5-11, ja joukkue on ottanut myös keväällä turpiin todella rumin lukemin.

Kauden päätöskierroksella kotijoukkueet ovat perinteisesti hieman motivoituneempia. Kotiyleisölle halutaan antaa hyvä esitys päätösottelussa ennen kesätaukoa. Dusseldorfilla on syytä juhlaan, sillä kausi päättyy odotusten vastaisesti upeaan sijoitukseen.

Hannoverin motivaatio lienee nollissa, sillä joukkue putoaa. Ennakoimme vaikeiden vierasreissujen saavan jatkoa, joten kupongille poimitaan ilta Dusseldorf -1 aasialainen tasoitusveto makoisalla 1,92 kertoimella.

La Liga: Getafe-Villarreal (klo 17:15)

Espanjan liigassa pelataan viikonloppuna kauden viimeinen kierros. Panosta riittää vielä Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan paikkojen osalta.

Kotijoukkue Getafe oli vuosi sitten yksi La Ligan yllättäjistä, mutta pieni madridilaisjoukkue on pistänyt tällä kaudella vieläkin paremmaksi. Getafe taistelee vielä sarjan päätöskierroksella paikasta Mestarien liigaan!

Joukkue on ollut myös sivustomme vihjeissä useaan otteeseen, eikä menestys tule suurena yllätyksenä. Getafen puolustus on ollut täyttä terästä jo toista kautta putkeen; joukkue on päästänyt vähemmän maaleja kuin FC Barcelona.

Viikko sitten Getafe taipui nimenomaan Barcan vieraana maalein 2-0. Kotona peli on kulkenut todella vahvasti: 10 edellistä matsia Coliseum Alfonso Pérezillä ovat saldolla 8-1-1, eikä Getafe ole päästänyt maaliakaan neljään otteluun.

Vierasjoukkue Villarrealin kausi ei voisi olla erilaisempi. Joukkue rämpi alusta asti sarjan putoamisviivalla ja pitkään jopa sen alapuolella. Viime kauden 5. paras joukkue romahti totaalisesti.

Kurssi saatiin lopulta käännettyä päävalmentaja Javier Callejan kanssa, joka palasi uudestaan Villarrealin ohjaimiin tammi-helmikuun vaihteessa. Joukkue varmisti lopullisesti sarjapaikkansa viikko sitten kotivoitolla heikosta Eibarista.

Villarrealin inferno on siis vihdoin ohi, ja joukkue voi huokaista syvään. Katastrofi on vältetty, ja nyt voidaan alkaa rakentaa parempaa kautta. Motivaatio on tuskin huipussaan päätöskierroksella, ja lepuutuksia voidaan myös nähdä.

Getafe taistelee Mestarien liigan miljoonista huippumotivoituneena. Nostamme kotivoiton lapulle in 1,67 kärkikertoimella.

Ligue 1: Strasbourg -Rennes (klo 22:00)

Ranskan pääsarjassa on jäljellä vielä kaksi ottelukierrosta. Rennes ja Strasbourg ovat turvassa sarjan keskivaiheilla, ja odotamme illan ottelusta vauhdikasta.

Kotijoukkue Strasbourgin kausi on ollut menestys. Seura kamppaili vuosi sitten putoamista vastaan ja säilyi vain yhden pisteen erolla. Tämä sesonki sujui alusta asti aivan eri tahdissa ja huipentui toden teolla maaliskuun lopulla.

Strasbourg nimittäin eteni Ranskan Liigacupin finaaliin ja kaatoi Guingampin rangaistuspotkuilla. Tämä vei joukkueen myös ensi kaudeksi eurokentille.

Sarjassa Strasbourg ei ole voittanut kuuteen otteluun. Sen peleissä on nähty läpi kauden runsaasti maaleja, ja yhdeksästä viimeisestä pelistä peräti seitsemän on yli 2,5 maalin tuloksia.

Rennes on niin ikään matkalla eurokentille keskikastin sijoituksesta huolimatta. Joukkue kaatoi Ranskan cupin finaalissa PSG:n rangaistuspotkuilla. Välierissä Rennes pudotti jatkosta myös Lyonin.

Liigassa keskikastin sijoitus on varsin odotettu. Kausi on lähtenyt keväällä hieman alamäkeen, eikä Rennes ole voittanut kahdeksaan otteluun. Joukkueen maalimäärät ovat olleet myös korkealla Strasbourgin tavoin.

Cup-finalistit kuuluvat Ranskan liigan top 6 – runsasmaalisimpiin. Viimeisillä kierroksilla maalimäärät nousevat entisestään, joten odotamme todella vauhdikasta ottelua. in 1,75 kerroin yli 2,5 maalin tulokselle kattaa helposti riskin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!