Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermoon lähdetään kahdella varmalla. Kolmannen kohteen Bean Fighter on noussut jättisuosikiksi. Pahin uhkaaja, Over My Shoulder, jäi pois ja nyt pöytä on katettu Bean Fighterille. Kuudennesta kohteesta poimitaan ideavarmaksi Keystone Bullseye (26%). Jenkkitamma teki Teivossa napakan kirin kolmannesta ulkoa ja kiri voittoon. Suosikki La Donna Perfetta voitti edellisensä Lappeenrannassa, mutta sai kyllä kaiken aivan ilmaiseksi johtavan takaa tulisen kiihdytyksen, sekä raastavan matkavauhdin jälkeen. Nyt Kakkossuosikkina Keystone Bullseye on maistuva varma.

Avauskohde pelataan viidellä merkillä. EL Indeed teki suoraan tauolta hyvän esityksen ollen toinen Lappeenrannassa. Startti voi viedä paljonkin eteenpäin ja EL Indeed kuuluu ajoissa lapulle. Tippy Grain on hiukan muiden armoilla 8-radalta, mutta kuuluu hyvässä kunnossa peleihin. Quandary Tile on myrkynnopea avaaja ja paiskaa keskeltä rataa keulaan ja on tässä se hevonen, joka muiden pitää voittaa. Kiikku’s Cashier kyvyt riittävät, mutta se on pieni arvoitus pitkältä tauolta. Takarivistä mukaan Peachonthebeach.

Toisessa kohteessa kaksi hevosta erottuu hieman muista. Qiulius On Stage tuli Teivossa tosi kovaa maaliin, vaikka juoksunkulku oli takahevosia vastaan. Peräti viidettä rataa maaliin tullut ruuna saavutti kärkihevosia maaliin saakka. Westcoast Skipper oli Porissa hyvä kakkonen kamppailtuaan kuolemanpaikalta rehdisti maaliin saakka.

Neljäs kohde pelataan kuudella merkillä. Condesa on hyvältä paikalta perusmerkki. Jokimaalla se kiri tulisesti 4. ulkoa ehtien toiseksi. Adrienne Halm tuli Kaustisella viimeisen kierroksen kuolemanpaikalla ja jaksoi ihan hyvin maaliin kolmantena. Amelia Earhart voitti Jokimaalla keulasta, kun oli saanut itse määrittää matkavauhdin. Takaa Mukaan kirikykyiset Lemmy Model, Laxvikens Amiral ja El Cheapo, mikäli kisasta tulee ylivauhtinen.

Päätöskohteeseen revitetään seitsemän merkkiä. Goodygoodytwoshoes on pelattu suosikiksi hyvältä paikalta. Sisäpuolelta Memphis Minnie lähtee lujaa ja voi yrittää alussa torjua suosikin. Girls With Curls saa nätin sisärata juoksun ja on vaarallinen, mikäli saa kiritilaa. The Next One Us on ihan pystyvä hevonen, vaikka taulu onkin sekaisin. Donna Leonora saa rattailleen Santtu Raitalan ja kuuluu peleihin. Takaa vielä mukaan Janis Joplin Boko ja Pica-Pica Oak, jotka on ihan mahdollisia menestyjiä.

Lähtö1:3,5,7,8,11

Lähtö2: 2,6

Lähtö3: 6

Lähtö4: 2,3,5,9,10,11

Lähtö5: 5

Lähtö6: 1,2,3,5,7,9,10 Vihjerivin hinta: 42e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *