Real Madrid-Valencia U3

KERROIN

1.99
0
pv
0
t
0
min
0
s

Torstaina pelataan otteluita sekä Espanjassa että Ruotsissa. Me valitsemme pelivihjeisiin kohteet La Ligan otteluista.

Alaves-Real Sociedad (klo 20:30)

Kotijoukkue Deportivo Alaves palasi koronabreikiltä murheellisissa tunnelmissa. Joukkue kohtasi Espanyolin tärkeässä vierasmatsissa, mutta Pachechon ulosajo jo 19. minuutin kohdalla pilasi kaiken. Lopulta Alaves taipui alivoimalla 0-2 -tappioon.

Alaves pelaa nyt neljättä kauttaan La Ligassa sarjanousun jälkeen. Joukkue on yllättänyt asiantuntijat joka vuosi ja päätynyt sijojen 9-14 välimaastoon. Tämän hetken sijaluku 15 on siis hieman alakanttiin siihen verrattuna.

Näyttää kuitenkin siltä, että Alaves säilyy ilman suurempia ongelmia sarjassa.

Real Sociedad on ollut puolestaan yksi kauden ehdottomia valopilkkuja. Norjalaistähti Martin Ødegaard on nostanut RSO:n taistelemaan jopa Mestarien liigan paikoista. Joukkue on tullut tunnetuksi etenkin runsasmaalisista otteluistaan.

Tipsasimme over-betsiä Sociedadin peliin myös sunnuntaina, mutta joukkue jäi hallinnasta huolimatta 1-1 -tasapeliin Osasunan kanssa. Sociedad ei ollut parhaimmillaan hyökkäyspäässä ja selkeästi hieman ruosteessa koronabreikin jäljiltä.

Jatkamme edelleen overeiden kanssa Sociedadin pelissä. Alavesin ja Sociedadin viisi edellistä kohtaamista ovat 2-1, 2-0, 2-1, 1-3 ja 3-1 -tuloksia. Sociedad on yhä maalimäärärankingissa liigan kärkeä, vaikka viime kierroksilla onkin tullut hieman matalampia maalilukuja.

Alaves on myös pirteä porukka, joka jää todella harvoin alle kahden maalin tuloksiin. Mielestämme yli 2,5 maalia toteutuu yli 50% todennäköisyydellä, joten in kerroin 2,30 kattaa riskin erinomaisesti.

Real Madrid-Valencia (klo 23:00)

La Ligan toinen kierros koronatauon jälkeen päättyy torstain myöhäisotteluun, jossa vastakkain ovat vanhat viholliset Real Madrid ja Valencia.

Kotijoukkue Real aloitti pelit koronatauon jälkeen rutiinivoitolla. Se paukutti kolmen maalin johdon Eibaria vastaan jo puoleen tuntiin ja hoiteli ottelun lopulta maalein 3-1. Realilla ei ole varaa pistemenetyksiin, sillä Barcelona voitti myös oman viikkopelinsä Leganesia vastaan.

Kokonaisuutena Real Madrid on ollut kauden paras joukkue, mutta sillä ei ole ollut onni puolellaan. Hieman yllättäen, madridilaisten paras osa-alue on ollut puolustus. Yleensä Real Madrid on päästänyt Barcelonaan ja etenkin Atleticoon verrattuna paljon enemmän maaleja. Nyt valkopaitojen puolustus on ollut sarjan pitävin.

Valencian pelit jatkuivat viime viikolla ikävissä merkeissä. Joukkue kohtasi perjantaina Levanten kaupungin paikallispelissä ja hyytyi lopussa 1-1 -tasapeliin. Valencia siirtyi 1-0 -johtoon aivan lopussa, mutta päästi vielä miehen ylivoimallakin tasoitusmaalin.

Kokonaisuutena joukkueen kausi on sujunut varsin hyvin. Valencialla on vielä kaikki saumat Mestarien liigan paikoille, sillä eroa on neljänteen sijaan ennen illan ottelua vain neljä pistettä. Tämä Madridin vierailu on koko kesä-heinäkuun ainoa todella vaikea matsi.

Olemme vihjanneet Real Madridin matseihin under-betsejä usein tällä kaudella – niin tehdään nytkin. Etenkin kolmen maalin linja on ollut todella tuottoisia Realin otteluissa johtuen nimenomaan joukkueen kivikovasta puolustuksesta.

Valencia pystyy pitämään pelit tiukkoina vieraskentällä jopa Realia ja Barcaa vastaan. Tähän luotetaan myös torstaina. Betsaamme alle 3,0 maalia in 1,99 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 57%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *