Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kouvolan Kymi GP viikonloppuun lähdetään vain yhdellä varmalla. Kolmannen kohteen mega suosikki on Ranskasta kilpailuun lennätetty Heliade du Goutier. Videoiden mukaan Heliade du Goutier meni edellisessään Solvallassa mailin läpi kymppiä ja vieläpä vailla suurempaa puristusta. Suomen kilpasiskot voinevat vain ihailla vierestä, kun maailman huippu näyttää niille mallia.

Avauskohteessa kolme hevosta erottuu hieman muista. Sarikan oli suoraan tauolta hyvä toinen Forssassa. Tamma voi parantaa tähän paljonkin ja se kuuluu ajoissa lapulle. Karlas on ollut kahden sakissa kolmessa edellisessä laukattomassa kilpailussaan ja yksi kolmesta kovasta. Pro lähtee 20m edellisen kaksikon takaa, mutta voi olla lähdön paras hevonen. Neljännellä merkillä haetaan yllätystä. Perusmatkan Nevan Kurko (2%) on kunnossa. Ori teki Vermossa kuukausi sitten ennätyksensä. 20m etumatkaa ja jos muutaman kymmenyksen pystyy ajastaan vielä nipistämään, saavat takahevosetkin tulla ihan tosissaan, jos mielivät ohittaa Nevan Kurkon.

Toinen kohde on tulinen maili, alle 50 000e tienanneille lämminverisille. Gerris Trix ei ole vielä näyttänyt kaikkea osaamistaan ja voi lopulta olla ties kuinka hyvä. Lähtöpaikka on hyvä ja valmentaja Juha Utalan mukaan ruuna pystyy vetämään mailin läpi kovaa. Leemark’s Ghost voitti Vermossa mailin, kun se sai johtavan Erna’s Kingin selästä kiritilat juuri sopivasti noin sata ennen maalia. Tarkan juoksun jälkeen se voi teräväällä pätkällä ohittaa nytkin monta. Marcos Gallonin taulu on sekaisin, mutta ruunan kyvyt riittävät tähän. Valmentaja Hannu-Pekka Korven mukaan hevonen on nousukunnossa. Prince Palema avaa niin kovaa, että se kuuluu pikamatkalla eturivistä kaikille lapuille. Yllättäjänä lapulle Pippi Roc(4%), joka valmentaja Seppo Palmroosin mukaan on tununut viimeistelyissä tosi hyvältä, vaikka alla on vuoden tauko.

Neljäskohde pelataan kahdella merkillä. Kujanpään Jyräys avaa keulaan ja vetää siitä pitkään, ehkä jopa maaliin asti. Hurjakuntoinen Veeran Poika on se, joka mahdollisesti tulee kirillään suosikista ohi. Mikäli tähän haluaa varmistuksia, kannattaa huomioida ajoissa ainakin Sheikki ja Kartier.

Viides kohde on stayer matka 3100m. Pelataan lähtö kahdella kovalla ulkomaalisella, sekä kahdella kotimaan toivolla. Morris on ollut Suomen paras toivo tässä kisassa. Mikä ori pääsee juoksulangalta keulaan, ei sitä ole helppo ohittaa. Piteraq (8%) voisi selästä kehittää niin kovan kirin, että se riittää voittoon. Under Amour on pärjännyt Ruotsissa hyvin ja on pelattu niukaksi suosikiksi. Ranskasta lennätetty Garuda Fligny:llä on taulu täynnä tolppia. Vaikka orista ei Suomessa paljoa tiedetä, kuuluu se jo damatiikkansa puolesta ajoissa peleihin.

Viides kohde koitetaan selvittää kolmella merkillä. Beep Blue Font ja Magic Madonna iskevät alussa yhteen keulapaikasta. Magic Madonna lienee lopullinen keula, koska Kouvolassa Beep Blue Fontin 1-rata ei ole paras mahdollinen kiihdyttää, koska ensimmäinen kurvi on tosi jyrkkä. Näiden kahden lisäksi mukaan Salam Aleikum, joka on venynyt sitä mukaa kuin tehtävät on koventuneet. Salam Aleikum pärjää monenlaisilla jouksuilla, joten melko ulkona oleva lähtöpaikkakaan ei haittaa.

Päätöskohde on Kymi Grand Prix finaali, josta voittaja kuittaa 100 000e ykköspalkinnon. Lapulle tulee kaksi kovaa ulkomaalista. Earl Simon on voittanut tosi kovia lähtöjä, mm Elitloppet karsinnan. Ykkösradalta se pääsee tarvittaessa kovaa liikkeelle. Ranskasta tuotu Ce Bello Romain otetaan kaveriksi lapulle. Se paineli huhtikuun lopussa kotimaassaan mailin läpi alle kymppiä. Jos pelitili on kunnossa, kannattaa lapulle ottaa vielä huippupaikalta Oscar L.A.

Lähtö1: 2,8,9,12

Lähtö2: 2,4,5,6,10

Lähtö3: 9

Lähtö4: 1,2,

Lähtö5: 3,5,7,9

Lähtö6: 1,3,6

Lähtö7: 1,3 Vihjerivin hinta: 48

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *