Luton

KERROIN

2.68
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantaina pelataan vain yksi Valioliigan ottelu, joten poimimme brittifutiksen ideat tällä kertaa Championshipin puolelta. Sarjaa on jäljellä vain kaksi kierrosta, joten motivaatiot ovat osalla joukkueista huipussaan.

Hull-Luton (klo 17:00)

Kotijoukkue Hull tulee otteluun tappion kärsineenä. Tässä ei ole sinänsä mitään uutta, sillä Hull on hävinnyt ottelun toisensa perään koko kalenterivuoden ajan. Viikolla se saavutti kuitenkin uudet pohjat, sillä Tigers hävisi Wiganin vieraana peräti 0-8.

Hull on pelannut tammikuun lopulta alkaen 18 liigaottelua käsittämättömällä saldolla 1-3-14. Ainoa voitto tässä kuuden kuukauden jaksossa on häntäpään Middlesborosta, eikä Hull ollut parempi edes tässäkään ottelussa. Neljä edellistä matsia on hävitty maalierolla 3-15.

Masentava putki on pudottanut joukkueen playoffs-taistelusta putoamisviivan alle. Hull tarvitsee surkean maalieronsa vuoksi vähintään yhden voiton kahdesta jäljellä olevasta ottelusta, eikä sekään välttämättä riitä.

Lutonin tilanne ei ole sarjataulukkoa katsomalla yhtään parempi. Hatters on Hullin kanssa tasapisteissä ja vielä viisi maalia heikommalla maalierolla. Joukkueiden kurssi etenee kuitenkin täysin eri suuntaan.

Vierasjoukkue vaihtoi toukokuun lopussa manageria. Luton sai takaisin pari vuotta sitten erinomaista duunia seurassa tehneen Nathan Jonesin. Hatters ei on alkanut parantaa merkittävästi otteitaan ja hävinnyt vain yhden kymmenestä liigapelistä (3-6-1).

Lukuisat tasapelit sekä todella pitkä takamatka tarkoittavat sitä, että Luton on yhä putoamisviivan alla. Joukkueen otteissa on kuitenkin sen verran järkeä, että sarjapaikka voidaan hyvinkin jopa säilyttää. Se vaatii voittoa lauantain pelistä.

Meidän arviomme mukaan Hull on selvästi sarjan heikoin joukkue juuri nyt, eikä sillä ole kotietua edes nimeksi. Luton ansaitsee ottelussa selkeän suosikkiaseman. Tasapelin riski on pieni, koska molemmat tarvitsevat voittoa.

Betsataan Lutonin suoraa voittoa in 2,68 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 43%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

Fulham-Sheffield Weds (klo 17:00)

Kotijoukkue Fulhamin tappioton putki venyi viikolla viiteen otteluun. Cottagers haki arvokkaan 0-0 -tasapelin WBA:n kotiluolasta, mutta sarjan päätöskierroksilla tasapelistä ei juuri ollut apua. Fulham olisi tarvinnut voiton haastaakseen West Bromwichin suorasta nousupaikasta.

Lontoolaisten tilanne näyttää kuitenkin hyvältä playoffs-vaiheen kynnyksellä. Fulham ei ole päästänyt yhtään maalia neljään otteluun, minkä lisäksi sillä on riveissään kenties sarjan paras hyökkääjä, Alexander Mitrovic.

Vaikka Fulham on varmistanut playoffs-paikan, joukkue ei taatusti ota jalkaa kaasulta. Jos WBA tai Brentford kompuroivat viikonloppuna, Fulhamilla on yhä saumat suoraan nousupaikkaan voittamalla oma ottelunsa.

Vierailija Sheffield Wedsin kausi tulee päättymään keskikastiin. Owls on pelannut varsin vaiherikkaan sesongin, ja joukkue on pyörinyt playoffs-paikkojen ja keskikastin välillä. Otteista puuttuu sen verran tasaisuutta, että top 6 -sija ei ole ollut realistinen pitkään aikaan.

Sheffield Wedsillä on takana pari kelvollista suoritusta. Viikolla joukkue pelasi 0-0 tasapelin Huddersfieldin kanssa, mitä edelsi 0-3 voitto QPR:n kotiluolasta viime lauantailta. Kokonaisuutena joukkue on voittanut vain 2/9 edellisestä liigaottelustaan.

Fulhamilla on lauantain matsiin selkeä motivaatioetu, minkä lisäksi lontoolaiset ovat monta luokkaa laadukkaampi ja vahvempi joukkue juuri nyt. Kotivoitosta saadut kertoimet riittävät helposti peleihin. Betsataan Fulhamin voittoa in 2,00 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *