Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mikkelin St Michel-Lauantain seiskavitosen ensimmäinen varma löytyy heti avauskohteesta. Thai Profit on ollut jo pitkään hyvä ja on vaikea nähdä sen häviävän maililla, eturivistä, nopealla radalla. Toinen varma on kolmannen kohteen Staro Miami. Lähtö on uusintaottelu huipputamma Willow Priden ja Staro Miamin välillä. Kaksikko kohtasi 20.6. Härmässä, niinikään maililla, jossa Staro Miami oli lopulta selityksittä parempi. Tällöin Staro Miami söi keulassa juosseen Willow Priden aivan murusiksi kuolemanpaikalta ja karkasi jopa helpon näköiseen voittoon. Sama kaava voi hyvinkin toistua lauantaina Mikkelissä.

Toinen kohde vaikuttaa kolmen kaupalta. Raggari ja Herra Heinämies ovat eturivin kovimmat ja yrittävät karkuun, kun takarivin Kujanpään Jyräys saa kirimerkin. Kujanpään Jyräys kiersi Herra Heinä,iehen Jokimaalla 4.7 , mutta Mikkelin pyöreällä ja nopealla radalla tehtävä on vaikeampi.

Neljännen lähdön ykkös merkki on Humiseva. Haetaan tähän hieman yllätystä ja otetaan peräti kuusi merkkiä. Maistuvina yllättäjinä huippupaikoilta Waru 5% ja Vernanto 8%.

Viidennen kohteen suosikkikaksikko In Royalty Boko ja Deangelo ovat prosenttinsa ansainneet. Potintekijäksi mukaan Starttiraketti Ronzon Face 5%.

Kuudes kohde on erittäin tasainen ja mielenkiintoinen. Jos kukkaro kestää, voi lyödä läpi. Vihjeriviin kaikki muut valjakot, paitsi Camri ja Koskelan Akseli.

Viimeisen lähdön Indyana Joness voisi olla jopa ideavarma 28% pelattuna. Vihjeriviin varmistukseksi hyviä juoksuja tehnyt Truedream A.F..

Lähtö1:4

Lähtö2: 5,6,11

Lähtö3: 3

Lähtö4: 1,2,5,6,7,9

Lähtö5: 1,2,6

Lähtö6: 1-6 ja 9

Lähtö7: 6,8. Vihjerivin hinta:37,80e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *