Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierroksen varmaksi napataan neljännen kohteen Super Schissel. Iikka Nurmosen ajokki on osoittautunut suomen starteissaan olevansa kova peli näihin lähtöihin. Joensuussa Super Schissel laukkasi jo auton takana jääden monta kymmentä metriä muista. Tästä huolimatta Super Schissel teki aivan hurjan esityksen kirien ulkoratoja vielä kolmanneksi. Mikäli ruuna ravaa koko matkan, kiertänee se tällä kertaa koko porukan.

Avauskohteessa kolme hevosta erottuu muista. Grainfield Emma ja Runaway Nina iskevät alussa yhteen keulapaikasta ja kumpi sinne pääsee on vahvoilla. The Next One volttaa takarivistä, mutta kunto on rautaa ja tamma voi ihan hyvin olla mukana voittomatsissa. Otetaan lapulle mukaan vielä nappireissun saava Club Nord Chip ja Touch Me Too.

Toinen kohde on vaikea veikattava ja vaatii paljon rastitusta. Brazen Leonorella on alla kaksi voittoa keulasta ja kuolemanpaikalta. Takarivin paikkakaan ei haittaa sillä tamma osaa tarvittaessa myös kiertää. Queen Of Pirates on ennemminkin maileri, mutta kyllä täysi matkakin menee. Juoksulangalta Antti Teivainen lataa keulaan ja antaa mennä siittä niin kauan kuin peli vetää. The Breeze kyttää paikkaa johtavan takana ja olisi siitä tilat saadessaan vaarallinen. Memento Viveren voitosta on aikaa, mutta ei hevosta viimeisissään moittia voi. Nyt tarjolla on juoksupaikka lähellä kärkeä. Fiorini voitti Seinäjoella tarkan selkäjuoksun päätteeksi ja olisi sellaisella nytkin vaarallinen.

Kolamannen kohteen Galway Girl ja Roseland kuuluvat ensimmäisenä kupongille. Lady Rock oli suoraan tauolta Teivossa hyvä kolmas ja kunto lienee kohenemaan päin. Listas Minttu on kyvykäs, mutta kovin epävarma. Hyvänä päivänään Listas Minttu kirii takaakin voittomatsiin.

Viides kohde selvitetään kahdella merkillä. Time Match on jopa yli 70% suosikki, mutta koska ei ole takeita, pystyykö ori puolustamaan keulapaikan otetaan varmistukseksi Zolamani, joka on kauden kahdeksasta startista sijoittunut viisi kertaan kahden parhaan joukkoon.

Päätöskohteen Jezzet Savoysta tulee eittämättä huippuhevonen. 21.7. Vermossa Jezzet Savoy kuumeni, kun lähtö uusittiin ja koohotti itsensä tyhjäksi keulasta tullen kävellen maaliin. Jälleen on volttilähtö, joten otetaan varmistukseksi hyviä esityksiä tehnyt Super Topaz.

Lähtö1: 1,2,4,6,10

Lähtö2: 1,2,5,7,9

Lähtö3: 1,2,3,8

Lähtö4: 13

Lähtö5: 1,4

Lähtö6: 4,5 Vihjerivin hinta: 40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *