Lyon-Nimes O2.5

KERROIN

1.7
0
pv
0
t
0
min
0
s

Euroopan suursarjoista saadaan tänä viikonloppuna käyntiin myös Italia ja Saksa. Poimimme Bundesliigakauden avausottelusta myös pelivalinnan.

Bundesliiga: Bayern-Schalke (klo 21:30)

Kotijoukkue Bayern Munchen on kiistatta maailman seurajoukkueiden ykkönen juuri nyt. Baijerilaiset voittivat viime kaudella historiallisen triplan; Bundesliigan, Saksan cupin sekä Mestarien liigan. Jälkimmäinen oli se kovin suoritus, sillä finaalissa kaatui PSG maalein 0-1.

Bayern lähtee myös tulevaan kauteen ylivoimaisena mestarisuosikkina. Joukkueen voitolle on tarjolla vain 1,10-1,20 luokkaa olevia kertoimia, mikä lienee hyvin lähellä totuutta. Bayern ei ole käytännössä heikentynyt viime kaudesta lainkaan. Miksipä se ei olisi taas tutun ylivoimainen?

Vierailija Schalken kautta kuvaa yksi sana: katastrofi. S04 jäi lopulta sijalle 12, mutta se oli kauden loppupuoliskolla koko sarjan heikon joukkue. Schalke pelastui vain siksi, koska kolme heikointa joukkuetta olivat normaalia surkeampia.

Schalke lähtee uuteen kauteen David Wagnerin johdolla, joka otti ohjat vuosi sitten. On syytä muistaa, että Schalken kausi 2018/2019 oli myös täysi floppi. Takana on siis kaksi rajua epäonnistumista. Kesän siirtoikkuna ei valitettavasti lupaa tähän trendiin muutosta.

Bayern voittaa perjantai-illan ottelun noin yhdeksän kertaa kymmenestä. Viime kaudella joukkue hakkasi Schalken rutiininomaisesti maalein 5-0 ja 3-0. Vastaavat lukemat eivät yllättäisi. Schalkella on takana 17 voitottoman liigapelin putki, joka venyy taas yhdellä ottelulla.

Betsataan Bayern -2,5 maalin tasoituksella n 1,95 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58 %. Tasoitusveto on paljon parempi betsi kuin yli 3,5 maalia tai yli 4,0 maalia, sillä Schalke jää nollille niin suurella todennäköisyydellä.

Ninja Casino on avannut vedonlyönnin! Tarjolla 10€ ilmaisveto vain rajoitetun ajan! Klikkaa alla olevaa kuvaa!

Ligue 1: Lyon-Nimes (klo 22:00)

Kotijoukkue Lyon lähtee perjantai-illan matsiin varmasti ärtyneissä fiiliksissä. Joukkue kärsi kauden avaustappionsa Montpellierin vieraana 2-1 tiistain rästipelissä. Lyon oli parempi osapuoli, vaikka menetti Houssem Aouarin ulosajon vuoksi jo ennen puoliaikaa.

Tätä ennen Lyon jäi maalipaikoista ja hallinnasta huolimatta 0-0 -tasapeliin Bordeauxin vieraana. Avausottelussa kaatui sitten kotona Dijon vakuuttavasti 4-1. Ainakin ykköstykki Depay on iskussa, sillä mies on maalannut neljä viidestä Lyonin kauden liigaosumasta.

Vierasjoukkue Nimes pelasi surkean viime kauden, mutta nousi putoajan paikalta kolmen voiton putkessa juuri ennen kuin koronavirus päätti pelit. Täksi kaudeksi ennakoimme Nimesille hieman parempaa menestystä. Joukkue ei ole pelivoimaltaan viiden heikoimman nipussa.

Nimes avasi kautensa todella vakuuttavalla 4-0 -kotivoitolla Brestin isäntänä. Toisella kierroksella tuli sitten varsin odotettu 2-1 -vierastappio Nantesille. Kolmas kierros toi puolestaan ruman 2-4 -kotitappion Rennesiä vastaan.

Lyon on ottelussa todella selvä suosikki, minkä myös betsimarkkina tietää. Kertoimet eivät ole kuitenkaan täysin kohdallaan totalsien suhteen. Lyon on kotona perinteisesti todella hyökkäävä ja runsasmaalinen. Nimes on myös korkea maalimääriltään, ja joukkueen yhdeksän edellistä reissupeliä ovat kaikki yli 2,5 maalin tuloksia.

Betsataan yli 2,5 maalia in 1,70 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 65%. Lyon on voittanut edelliset kohtaamiset Nimesiä vastaan maalein 4-0, 3-2 ja 2-0. Jotain vastaavaa on luvassa myös perjantai-iltana.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *