TPS 1X2

KERROIN

4.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liiga pyörähti käyntiin viime viikon lopulla, ja suurin osa joukkueista on saanut alleen jo kaksi ottelua. Keskiviikkona löysimme valueta kahdesta heikosti aloittaneesta ryhmästä.

HPK-SaiPa

Kotijoukkue HPK voitti viime kaudella Suomen mestaruuden huikeiden vaiheiden jälkeen. Ritaripaidat pelasivat erinomaisesti ja ylittivät kaikki odotukset. HPK:lla on takanaan haastava kesä, sillä seura menetti monia avainpelaajiaan. Odotukset uuteen kauteen ovat olleet maltilliset.

HPK kohtasi torstaina kauden avauksessa mestarisuosikki Kärpät. Ottelu oli erittäin tasainen vääntö, jonka HPK epäonnekseen hävisi. Ritaripaidoilta vietiin 3. erän alussa vielä hyvin kyseenalainen maali.

Perjantaina HPK esiintyi jälleen kelvollisesti JYPin vieraana, mutta hävisi tasaisen ottelun taas maalein 3-2. Kerhon rasitteena oli edellisen illan Kärpät-ottelu, joka näkyi matsin lopussa.

SaiPa lähti tähän kauteen yhtenä sarjan heikoimmista joukkueista. Lappeenrantalaiset kamppailevat maksimissan paikasta säälipleijareihin. Pelivoimaltaan kyse on pari pykälää HPK:ta heikommasta joukkueesta.

Vieraiden kausi alkoi perjantaina perinteisellä Kaakon derbyllä. SaiPa kaatoi KooKoon kotonaan 5-3, mutta lukemat valehtelevat todella paljon. KooKoo dominoi ottelua, mutta SaiPa hyödynsi lähes kaikki tilanteensa ja iski vielä viimeisen tyhjiin.

Sama ottelu pelattiin lauantaina Kouvolassa, jolloin SaiPan onni loppui. KooKoo jyräsi 4-0 johdon jo avauserässä ja hoiteli matsin lopulta maalein 5-1.

HPK on aloittanut kauden pelillisesti varsin hyvin, mutta marginaalit eivät ole olleet sen puolella. Kerholla on keskiviikkona hyvä sauma napata kauden avausvoitto, kun vastassa on heikolta näyttävä SaiPa.

Poimitaan lapulle in markkinatoppi 1,65. Panos pidetään pienenä, sillä value on varsin pieni.

Ilves-TPS

Tampereen Ilves oli monen asiantuntijan valinta kauden yllätysjoukkueeksi. Ilves sai paikattua kesän aikana monta ongelmakohtaansa, ja etenkin maalivahtipeli pitäisi olla nyt kunnossa. Kauden alku ei kuitenkaan lupaa erityisen hyvää.

Ilves avasi sesongin paikallismatsilla Tapparaa vastaan. Vaikka tupsukorvat olivat pelillisesti jopa parempi joukkue, niin puolustus oli ajoittain pahasti hakoteillä. Tappara voitti matsin 4-5, eikä Ilves-kassari Kolppanen saanut hyvää starttia kauteen.

Lauantaina Ilves päästi jälleen liikaa maaleja ja hävisi Lukon vieraana lukemin 4-2. Lukko sai vaarallisen paljon tilanteita Ilves-maalille, joten tamperelaisilla on mietittävää avauskierrosten jälkeen.

TPS on ehtinyt saada aikaan jo kauden ensimmäisen kohun, kun seura ilmoitti purkaneensa hyökkääjä Jonne Virtasen sopimuksen. Mediakohu ei ainakaan helpottanut turkulaisten valmistautumista kauteen.

Avausottelusta tulikin tappio maalein 1-3. TPS oli unten mailla ottelun alkuvaiheessa, mutta myllytti lopulta Ässien päätyyn mukavasti tilanteita. Lopputulos 3-2 tai 2-2 olisi kuvannut paremmin ottelun tapahtumia, joten TPS:n startti ei ollut totaalisen huono.

Ilves on pelivoimaltaan hieman TPS:n yläpuolella, mutta tasoero on tällä hetkellä varsin pieni. Mielestämme kotijoukkue ei ole vakuuttanut vielä lainkaan, ja TPS:llä on saumat pisteille vähintään kerran kahdesta. tarjoaa markkinatoppia vieraille, peräti 4,50 kerroin houkuttelee.

Jos haluat osuvamman betsin, niin pelaa sekä 4,70 kertoiminen tasapeli että 4,50 vierasvoitto. Saat tällä yhdistelmällä 2,3 kertaa rahasi takaisin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *