Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Forssan kierros vaikuttaa ennakkoon haastavalta. Valitaan pitkille matkoille varmat. Avauskohteen Don Williams on kierroksen todennäköisin voittaja. Peliprosentit nousevat suuriksi, mutta jos Don Williams on samanlainen kuin viime viikon keskiviikkona Vermossa, ei sillä taida olla hädän päivää. Kuudes kohde on Pilvenmäki Maraton, jossa kylmäveristen matkana on peräti 4100m. Varmaksi otetaan peräti 60m takamatkalta lähtevä voimanpesä Morison. Morison tulee aina rehdisti maaliin asti ja luotetaan että se Forssan pitkällä loppusuoralla ohittaa kaikki.

Toinen kohde pelataan leveästi. Uljas Suomalainen pitänee alussa keulat ja on siitä pikamatkalla ykkösmerkki. Hevillä saa väkisinkin 2-radalta hyvän juoksun ja on kunnossa. Samat sanat pätevät 9-radalta starttaavaan Aatsiin.. U.R.Faxe lähtee lujaa ja saanee keskeltä rataakin hyvän paikan. Mukaan vielä Enon Vilppi ja Kujanpään Jyräys.

Kolmas lähtö pelataan viidellä merkillä Ashley Face on kanuuna kunnossa mutta lähtöpaikka on huono ja juoksu voi mennä pieleen. Paalun Magic Monroe ja Mr Reddington kilpailevat keulapaikasta siitä molemmilla olisi saumat. Orvar Iver saatta olla takamatkalaisista aktiivisin ja sillä voidaan yrittää keulaan jo ensimmäisellä takasuoralla. Capercaillie Cock Ohittaa lopussa monta, jos matkalla mennään yhtään ylivauhtia.

Neljännessä lähdössä Bismarck Comery ja Callela Lincoln jakavat 60% pelistä. Otetaan suosikeille varmistukseksi nappireissun saava He Is Felix ja tauluaan parempi True Devotion.

Viides kohde pelataan kahdella merkillä. Valeriana yrittää keulasta karkuun ja on lähellä onnistua. Takaa tulee kuitenkin huippuiskussa oleva Hiipeli joka ohtittaa monta pitkän maalisuoran turvin. Jos kukkaro kestää, kannattaa seuraavana lapulle ottaa suljetusta lähtöpaikasta huolimatta Bebe. Bebe on erittäin pätkänopea hevonen, joka nätin reissun jälkeen sylkäisee lopun tosi kovaa.

Päätöskohde on Tammavaltikan toinen osalähtö. Ensimmäinen juostaan Perjantai iltana ja sieltä kannattaa ottaa tipsit talteen. Ilman Perjantain tietoja lapulle keulapsyykillä Willow Pride, väkivahva Her Royal Highness(3%), kova luokkainen Unique Juni ja kiritykki Ice Wine.

Lähtö1: 7

Lähtö2: 1,2,5,6,7,9

Lähtö3: 1,2,9,10,16

Lähtö4: 1,2,7,8

Lähtö5: 1,15

Lähtö6: 10

Lähtö7: 2,3,4,9 Vihjerivin hinta: 48e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *