KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan tiistaina kolme ottelua. Sport kohtaa kotonaan sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvan HIFK:n, ja tästä kohteesta löytyy maistuva peli-idea.

Kotijoukkue Sportilla on alla 4-2 voitto Pelicansista. Ottelu ei kuitenkaan ollut maalipaikoilla mitattuna ”over” -kamppailu korkeasta maalimäärästä huolimatta. Kyseisessä matsissa tehtiin peräti kolme osumaa ilman maalivahtia.

Sportin maalinteko-osasto on erittäin kapea, ja joukkue lukeutuu ehdottomasti maalinteko-potentiaaliltaan liigan heikoimpiin joukkueisiin.

HIFK on pelannut sarjassa kaksi maalirikasta ottelua. Lauantain lukemia selittää maalivahti Engren, joka epäonnistui pahasti Jukureiden vieraana. Kyseessä on silti ehdottomasti yksi liigan parhaista maalivahdeista, jolle harvoin sattuu useampaa huonoa ottelua peräkkäin.

Jukurit-kamppailu oli HIFK:n osalta erikoinen. Ottelu oli täysin helsinkiläisten hallussa, mutta kotijoukkue pisti lättyä uuniin lähestulkoon jokaisesta saamastaan paikasta. Tässäkin ottelussa tulos valehtelee paljon, sillä ottelu oli kaikkea muuta kuin 4-5 lopputuloksen mukainen. Engren kirjasi ottelussa vain 9 torjuntaa.

HIFK tulee taatusti kiinnittämään erityistä huomiota puolustuspeliinsä. Kun tähän yhdistetään Sportin hampaaton hyökkäyskalusto, saadaan lopputulokseksi varsin vähämaalinen ottelu. in tarjonnasta löytyvä alle 5,5 maalin veto kertoimella 1,75 on mukava ylikerroin. Panossuositus 4/10.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!