KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipissä pelataan viikkokierros. Tiistaina nähdään seitsemän ottelua, ja paras peli-idea löytyy West Bromwichin sekä Bristol Cityn kohtaamisesta.

Kotijoukkue WBA on yksi Championshipiin pudonneista Valioliigajoukkueista. Kauden alku on ollut hieman haastava, eikä saldo 3-2-2 ole aivan odotusten mukainen. Albionista löytyy hurjasti tulivoimaa, sillä joukkueen keskikenttä ja hyökkäys koostuu täysin Valioliigatason pelaajista.

WBA pelasi edellisen ottelun perjantaina. Kyseessä oli tiukka paikallispeli Birminghamia vastaan, joka päättyi 1-1. Tätä ennen Albion kaatoi Stoken kotonaan maalein 2-1. Joukkue on dominoinut todella väkevästi kaikkia kotiotteluittaan, ja kolmessa pelissä on nähty maaleja WBA:n hyväksi numeroin 10-4.

Vierasjoukkue Bristol City lähti tähän kauteen varsin maltillisin odotuksin. Robins oli yksi edellisen sesongin yllättäjistä – kiitos huippukauden pelanneen hyökkääjän, Bobby Reidin. Nyt ko. pelaaja nähdään Cardiffin paidassa.

Bristol Cityn alku olikin vaikea, mutta joukkue on päässyt kovaan lentoon. Takana on peräti neljä voitettua matsia maalierolla 9-1. City on luonut maaliodotusta mukavasti kauden alusta asti, joten maaleja voidaan odottaa myös tulevissa otteluissa.

West Bromwich on perustasoltaan selvästi vahvempi. Albion voisi olla tällä materiaalilla hyvin Valioliigan keskikastissa. Kotipelissä on jälleen lupa odottaa väkevää esitystä, joten Bristol Cityn voittoputki on lähellä katketa.

Kotivoitto kelpaa tässä kohteessa peleihin erinomaisesti. Poimitaan in markkinatoppi kertoimella 2,00 kupongille (todennäköisyysarvio 58%). Kannattaa muistaa, että WBA:lla on lisäksi tärkeä yhden päivän lepoetu.

Ottelun maalimäärävedoissa on myös ilmaa. Jostain syystä markkina on asettanut rajaksi vain 2,5 maalia, ja tarjolla on lähes 2,00 pintaan olevia kertoimia. Nämä kelpaavat myös mainiosti peleihin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!