Athletic Bilbao

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Sunnuntain Valioliigaotteluihin ei löydy pelattavaa, joten tehdään isku Espanjan pääsarjaan. Tarjolla on yksi herkullinen totals sekä handicap-betsi.

Real Betis-Real Sociedad (klo 15:00)

Real Betis kuuluu pelivoimaltaan sarjan alempaan keskikastiin. Tämän kauden sijoitukset ovat pyörineet pitkään 11-15 välimaastossa, mikä kuvaa hyvin Betisin tasoa.

Kotijoukkueella on menossa nyt lupaava nousutrendi. Betis on pelannut kuusi ottelua saldolla 3-2-1 häviten ainoastaan Atletico Madridille xG:n valossa täysin 50-50 -ottelun maalein 1-2. Joukkue on ollut varsin kotiriippuvainen, sillä kauden maaleista 65% on tehty omalla maaperällä.

Betisin tärkein tunnusmerkki on kuitenkin runsasmaalisuus. Koko kauden keskiarvo on liigan kolmanneksi suurin – 3,05 per ottelu. Betis pelasi kuusi yli 2,5 maalin tulosta peräkkäin, kunnes putki katkesi viikko sitten 1-1 vierastasapeliin Alavesia vastaan. Vain FC Barcelona ja Villarreal ovat runsasmaalisempia joukkueita.

Real Sociedad on ollut yksi kauden positiivisimmista yllätyksistä. Perinteinen keskikastin suorittaja tähtää jopa Mestarien liigaan, kiitos seuran norjalaisvahvistuksen. Martin Ødegaard on ollut yksi La Ligan parhaista pelaajista ja siivittänyt Sociedadin voittoihin ja maaleihin.

Vierasjoukkueen maalikeskiarvo on tältä kaudelta Betisin tavoin 3,05 maalia. Vastakkain ovat siis sarjan jaetulla kolmospaikalla olevat joukkueet, mitä tulee maalimääriin. Sociedadin trendi on myös selkeä, sillä 7/9 edellisestä liigapelistä on päättynyt yli 2,5 maalin tulokseen.

Over-betsi maistuu siis hyvin. Pelaamme aasialaisen yli 3,0 maalia Bethardin 2,05 kertoimella. Vedonlyöntimarkkina ei ole saanut totals-linjoja riittävän ylös. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56%.

Athletic Bilbao-Celta Vigo (klo 19:30)

Baskimaan ylpeys Athletic Bilbao lähtee sunnuntain kamppailuun hyvistä asetelmista. Joukkue on sarjassa kahdeksantena vai neljä tappiota kärsineenä koko kaudella. Athletic Club on jatkanut tällä kaudella siitä, mihin erinomainen viime kausi päättyi.

Joukkueen vahvuus on ollut puolustus, mikä tuli hyvin esiin myös vieraissa Sevillaa (1-1) ja Real Madridia (0-0). Ainoastaan Atletico ja Real Madrid ovat päästäneet vähemmän maaleja. Kotikentällä Athletic Bilbao on päästänyt vain kolme maalia yhdeksään otteluun saldolla 6-2-1.

Vierailija Celtan tilanne on päin vastainen. Joukkue oli jo viime kaudella yksi La Ligan pahimmista alisuorittajista. Tämä syksy on mennyt vieläkin pahemmin vihkoon, sillä Celtan saldona on sarjan puolivälissä vaivaiset 3 voittoa.

Joukkue vaihtoi myös päävalmentajaa marraskuun alussa. Oscar Garcia on luotsannut Celtan nyt seitsemään liigaotteluun, josta saldona on ainoastaan yksi voitto. Huolestuttavinta on ehdottomasti se, ettei Celta ole hoidellut edes helppoja kotimatseja Valladolidia, Mallorcaa ja Osasunaa vastaan.

Se on tosin sanottava, että Celtan peliesitykset ovat parantuneet xG:n valossa. Tämän lisäksi joukkueen materiaalissa on laatua paljon nähtyä parempaan. Tämä ei kuitenkaan riitä kovin pitkälle.

Athletic Bilbao on kaksikosta selvästi vahvempi joukkue ja erittäin kova kotonaan. On hyvin vaikea nähdä joukkuetta paljon alle 60% suosikkina heikosti pelannutta Celtaa vastaan. in markkinatoppi 2,00 kelpaakin peleihin erittäin hyvin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *