KooKoo

KERROIN

2.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

KooKoo ja Sport kohtaavat lauantaina 24 tunnin sisällä toiseen kertaan. Ottelusta löytyy herkullinen pelikohde.

KooKoo tarttui pieneen oljenkorteen ja otti todella tärkeät 3 pistettä Lumon Areenalla perjantaina. Joukkueen esitys oli raikas ja uhrautuva. KooKoo on elänyt vaikeita aikoja, sillä joukkueen potentiaali on ehdottomasti olemassa, mutta ongelmat ovat pitkälti pelaajien pääkopan sisällä.

Tämän hetken maalivahtikaksikko Perhonen/Salminen ei ole myöskään pystynyt pelaamaan riittävällä tasolla. Perjantaina Perhonen pelasi ehjän ottelun, ja se oli taatusti itseluottamuksen kanssa kamppailevalle maalivahdille erittäin tärkeään – kuten myös koko KooKoon joukkueelle.

Viime aikoina sarjan kärkijoukkueitakin kaatanut Sport on suorittanut etenkin hyökkäyspäässä vakuuttavasti. Sport on tehnyt peräti 130 maalia tähän saakka, jota voidaan pitää isona yllätyksenä.

Samaan aikaan puolustuspää on vuotanut pahasti. Perjantai-ilta Lumon Areenalla paljasti jälleen Vaasalaisten heikkoudet – joukkueen viisikkopuolustaminen oli erittäin halutonta. Kun maalivahti Järvinenkään ei pystynyt esittämään riittäviä otteita, KooKoo korjasi ansaitusti pisteet.

KooKoolla on ollut vahva taipumus putkiin tällä kaudella. Alla on nyt henkisesti erittäin iso voitto erinomaisella esityksellä, joten uskomme joukkueen jatkavan lauantaina samalla draivilla. KooKoo on ehdottomasti tässä tilanteessa kotonaan suosikki – tartutaan kotivoittoon in 2,50 kertiomella rajulla panostuksella 4/5

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!