Maiken Caspersen Falla (NOR) - Top 3: NO

KERROIN

1.72
0
pv
0
t
0
min
0
s

Hiihdon maailmancup jatkuu Viron Otepäässä, joka toimi todella tärkeänä katsastuspaikkana tulevia MM-hiihtoja ajatellen. Moni huippunimi huilasi viime viikonlopun lilliputtikisan Dresdenissä , jotta tulos olisi hyvä tässä osakilpailussa. Naisten sprintissä Stina Nilsson on jälleen suurin voittajasuosikki eikä ruotsalaiselle tahdo löytyä pysäyttäjää. Länsinaapurin sprinttitaso muutenkin on tällä hetkellä erittäin kova josta oiva esimerkki saatiin kun Ruotsi juhli kolmoisvoittoa sprintissä viime viikolla (Nilsson, Dahlqvist, Sundling).

Yksi kauden suurimmista pettymyksistä on ollut sprintticupin moninkertainen voittaja Maiken Caspersen Falla. Viime vuodet sprinttihiihtoa yhdessä Nilssonin kanssa hallinnut norjalainen on ollut hyvin vaisu, eikä henkilökohtaista palkintokorokesijaa vielä tänä talvena ole irronnut ja finaalipaikankin tämä on napannut viidestä yrittämästä ainoastaan kaksi kertaa. Fallan tekeminen ladulla ei näytä kovinkaan huonolta, mutta jostain syystä tehot uupuvat aivan täysin eikä nainen yksinkertaisesti pysy kärjen vauhdissa.

Falla roikkuu edelleen markkinoilla selkeänä kakkossuosikkina mutta me emme tätä pysty hyväksymään. Norjalaisen otteissa ei mikään viittaa suureen tulosparannukseen joten on hyvin vaikea nähdä tätä aivan kärkitaistelussa huomennakaan. Nilssonin johdolla ruotsalaiset iskevät vahvalla rintamalla ja selkeää tasonnostoa tehneet nuoret venäläiset ovat huippuiskussa eikä suomen Krista Pärmäkoskeakaan kannata laskuista Otepään rankalla radalla ulos laskea. Falla ei lukeudu meidän suosikkeihin huomisessa sprintissä ja in mahtitarjous norjalaisen top-3:en ulkopuolelle jäämisestä on loistokohde lauantain kupongille! (Panossuositus 4/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!