Detroit

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Detroit Pistons-Miami Heat (klo 02:00)

Detroit Pistons ja Miami Heat kohtaavat toisensa perjantaiyönä toisen kerran tällä kaudella. Ensimmäisessä kohtaamisessa Miami oli vahvempi jatkoajan jälkeen ja tämäkin kohtaaminen on ennakkoon erittäin tasaväkinen.

Molemmat joukkueet roikkuvat mukana taistelussa itäisen konferenssin pudotuspelipaikoista ja erityisesti Detroitille ottelu on tärkeä, koska montaa kotiottelua sillä ei ole enää varaa hävitä joukkueille jotka taistelevat viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Laskennallisesti Miami on 2.5 ottelua (voittoa) Detroitin edellä. Peli-ideana on pelata Detroitia, joka on kotiedun turvin yli 60 % suosikki voittamaan ottelun.

Pelataan Detroitia ilta kertoimella 1,75 (panossuositus 3/5).

Utah Jazz-Cleveland Cavaliers (klo 04:00)

Utah Jazz kohtaa Cleveland Cavaliersin toistamiseen parin viikon sisällä. 5.1.2019 Clevelandissa pelatussa ottelussa Utah oli vahvempi lukemin 117-97, ja lähtee myös yön kamppailuun suurena ennakkosuosikkina.

Tällä hetkellä pelaamalla Clevelandia rahansa saa takaisin noin 12-13 kertaisena mikä tarkoittaa, että markkina odottaa Clevelandin voittavan ottelun noin 8 % prosentin todennäköisyydellä. Emme kuitenkaan lähde pelaamaan Clevelandia, vaan peli-ideana on Alle 214.5 pistettä.

Clevelandin hyökkäyspelaaminen on selkeästi alle sarjan keskitason ja Utahin noin sarjan keskitasoa, kun arvioidaan pelaajien vahvuutta tilastollisilla menetelmillä. Kun Utah on sarjan vahvimpia nippuja puolustuspelaamisen osalta, arvioimme ottelussa tehtävän selkeästi vähemmän pisteitä kuin mitä markkina tällä hetkellä odottaa.

Pelataan Alle 214.5 pistettä ilta kertoimella 1,89 (panossuositus 4/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!