Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Philadelphia

KERROIN

1.72
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Philadelphia 76ers-Oklahoma City Thunder (klo 22:30)

Philadelphia 76ers lähtee suosikkina otteluun Oklahoma City Thunderia vastaan. Philadelphia on ollut sarjan parhaita kotijoukkueita ja Oklahoma parhaita vierasjoukkueita tällä kaudella.

Oklahoman peli pyörii pitkälti Russell Westbrookin ja Paul Georgen ympärillä. Westbrookin hyökkäyspään tehot ovat olleet heikommat kuin aiemmilla kausilla ja esimerkiksi 3-pisteen heittoyritykset ovat osuneet lähes sarjan heikoimmalla prosentilla. Philadelphian hyökkäyspään tehot ovat jakautuneet monipuolisemmin kuin Oaklahomalla ja joukkueen puolustuspelaaminen on ainakin tuloksellisesti ollut viime peleissä selvästi parempaa kuin illan ottelun vastustajalla.

Ottelun arvioitu lopputulos on Philadelphia 117-Oklahoma 111, joten pelattavaa löytyy sekä Philadelphian voitosta että Alle 235.5 pistettä vedoista.

Pelataan Philadelphiaa NordicBetilta kertoimella 1,72 (panossuositus 4/5) ja Alle 235.5 pistettä NordicBetilta kertoimella 1,92 (panossuositus 3/5).

Detroit Pistons-Sacramento Kings (klo 02:00)

Detroit Pistons on toista yötä putkeen pelikelpoinen kohde. Sacramento on ylisuorittanut ennakko-odotuksiin nähden ja vedonlyöntimarkkina on alkanut hinnoittelemaan joukkuetta menestyksen mukaan.

Sacramentolla on lepoetu ottelussa, mutta silti tarjolla olevat kertoimet antavat joukkueelle liikaa etua. Detroitilta puuttuu mahdollisesti erittäin tärkeä Andre Drummond, jonka poissaolo tekisi vihjeestä vähemmän maistuvan.

Pelataan Detroitia NordicBetilta kertoimella 2,00 (panossuositus 3/5).

 

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
The Handicapper sovellusta on käytetty vihjeen laatimisen apuna.

blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!