Pelivihje,Ravit,Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermoon lähdetään kahdella varmalla. Toisen kohteen Luciano Bryne voitti 15.12. Vermossa, juosten kuolemanpaikalla, mistä lähti omille teilleen jo ennen viimeisen puolikkaan alkua. Tyyli näytti siltä, että vauhtivaroja näytti jäävän vielä talteenkin, joten voittoajan ei kannata antaa hämätä. 18.8a ei tätä lähtöä voiteta, mutta eipä kuskin viimeksi paljon tarvinnut edes pyydellä. Toinen varma napataan viidennestä kohteesta. Pate Pollea on napsinut voittoja ravatessaan. Vastus ei ole ollenkaan huono ja noin 50% ei pelimielessä kiehdo, mutta paremman puutteessa napataan ruunasta varma. Pate Pollea ei ole tarkka juoksustaan ja on napannut voittoja myös johtavan rinnalta.

Avauskoheen ykkösmerkit ovat ilman muuta Hymynvirne, Maisteri Jutila ja Teppo Tuisku. Näillä kolmella pääsee jo pitkälle. Vihjeriviin pelataan kuitenkin yllättäjiksi takarivin Ysikymppi 3% ja ykkösradalta lähelle kärkeä pääsevä Hilipee 2%. Hilipee kamppaili Jyväskylässä johtavan ja voittaneen Hymynvirneen rinnalta asiallisesti kakkoseksi.

Kolmas kohde pelataan neljällä merkillä. Ierikka pärjää, jos ravaa. Laukat ovat kuitenkin enemmän ssäntö kuin poikkeus. Alpertto on voitokas hevonen joka Joensuussa sai myöhään kiritilaa johtavan takaa, tullen toiseksi. Eli kunto pitää. Virin Urho pääsee juoksuradalta Santtu Raitalan narutteleman hyviin asemiin. Qepe Pointti on urallaan voittanut keskimäärin joka kolmas kerta. Yli puolen vuoden paussiltakin voitokas Qepe Pointti heti kupongille.

Neljäs lähtö yritetään myös selvittää neljällä merkillä. Riksun Tähti Palaa pitkältä tauolta, jota ennen se napsautteli voittoja voittojen perään. Sanahelinä on starttaillut harvakseltaan, mutta sijoittunut jatkuvasti kärjen tuntumaan. Lissun Assi voitti edellisen starttinsa, mutta voltin vitonen antaa nyt muille hieman tasoitusta. Kova kuntoinen Tiitukka kiertää takaakin korkealle.

Päätöskohteen suursuosikki Frankenstein Am saa varmistuksia. Keulasta Frankenstein Am olisi kyllä lähellä, mutta keulapaikka ei ole kirkossa kuulutettu. Vikens Energy sijoittuu jatkuvasti hyvin, mutta jotain puuttuu voitosta. Nyt rattailla vahvistaa Santtu Raitala ja lähtöpaikka on hyvä. Yllättäjinä mukaan Troopers 9% joka osaa kiriä ulkoratojakin sekä väkivahva Her Royal Highness 0%, joka palasi Jokimaalle tauolta ja puutui täysin. Startti tai pari alla tamma on kuitenkin parantanut ennenkin huomattavasti, joten nollapelattuna kupongille.

Lähtö1: 1,2,4,6,10

Lähtö2: 4

Lähtö3: 1,3,6,8

Lähtö4: 2,3,5,10

Lähtö5: 3

Lähtö6: 1,7,9,10 Vihjerivin hinta: 32e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *