Pixbo Wallenstam -1,5

KERROIN

1.83
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Superliiga tarjoilee sunnuntaihin hienoa pelattavaa, kun Växjö isännöi Fotnox Areenalla Pixbo Wallenstamia.

Växjö-Pixbo Wallenstam (klo 17.30)

Växjö on ollut pelillisesti pienehkö pettymys ja tällä hetkellä näyttää siltä, että juuri Vipers on se jokkue joka yrittää pitää takana vaanivan Linköpingin takanaan. Tätä kirjoittaessa joukkueiden välinen ero on ainoastaan neljä pistettä, joten kyllä illan kotijoukkue tosissaan vielä joutuu ahkeroimaan. Växjö on ollut tällä kaudella jokseenkin hajuton ja mauton ja aivan parastaan joukkue ei ole vielä pystynyt ulosmittaamaan. Ailahtelevasti pelien sisälläkin esiintynyt joukkue on ihan kelpo kaliiperia niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin. Jesper Sankell, Markus Jonsson, Johan Roos sekä Andre Andersson etunenässä ovat sarjan ehdotonta kärkeä mutta tietynlainen kurinalaisuus loistaa poissaolollaan. Maalilla Kastengren-Svensson akseli on pääasiassa jakanut torjuntavastuun, mutta oletettavasti vastikään maajoukkueen mukaan kutsuttu Kastengren saanee tässä starttivuoron. Pitkäaikaistoipilas Niklas Ramirez lienee edelleen sivussa, vaikka paluu kaukaloon lähenee Vipersin kannalta hyvää vauhtia.

Pixbo on ollut sarjan ehdottomia yllättäjiä todella sensaatiomaista kautta pelaava Wallenstam on noussut jo sarjan kakkospaikalle ohi jätti Storvretan. Växjö on viimeinen etappi neljän ottelun vieraskiertueella, josta alla on tuttuun tyyliin kolme voittoa. Gustav Fritzell jatkaa edelleen pistepörssin kärjessä mutta kauas tästä eivät seuratoverit Martin Östholm (11.) sekä Adam Perssonkaan (16.) jää. Pitkään sivussa ollut tsekkilaituri Marek Benes on jälleen pelikunnossa, joten kyllä tässä puna-valkoisessa kettulaumassa on ainesta räjäyttää tällä kaudella todellinen pommi. Ylivoimalla Pixbo on sarjan paras ja maalinsuulla Jon Hedlund on illasta toiseen mies paikallaan. Vaikka kuinka hakemallakin hakisi, ei Wallentamista tällä hetkellä löydy juurikaan heikkouksia.

Växjö on jo pitkään ollut pelillisesti selkeässä laskusuunnassa ja viimeinen näytös joukkueen ailahtelevuudesta nähtiin viimeksi Helsingborgia vastaan kun se sössi ensimmäisen erän 5-1 johtoaseman 7-8 jatkoaikatappioksi. Tähtipelaajat eivät ole olleet läheskään parhaimmillaan ja puolustuksessa Markus Jonssonin ollessa kuin varjo entisestään, tekisi Ramirezin paluu enemmän kuin hyvää Vipersille. Pixbo on ollut läpi kauden todella vahva, eikä taantumisesta ole merkkejä ilmassa. Växjön pelivoimaa on jouduttu hinaamaan viime aikoina yhä enemmän alaspäin eikä se kotikentälläänkään lähde suosikkina tähän otteluun. Pixbo on pelin jokaisella osa-alueella Vipersiä melko reippaastikkin edellä ja tulisieluisen kotijoukkueen ottaessa väkisinkin muutaman kaksiminuuttisen, tekee vieraiden jäätävä erikoistilannepelaaminen viimeistään eron joukkueiden välille. Tasoitus on nostettu ainoastaan puoleentoista maaliin vaikka se meidän papereissa voisi helposti olla pykälää korkeamallakin. Viikko paketoidaan salibandyn osalta varsin maistuvalla Pixbo -1,5 kohteella, jolle tarjoilee markkinoiden kärkikertoimen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *