Leicester DNB

KERROIN

2.24
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan tiistaina kaksi ottelua. Molemmista matseista löytyy myös kelpo pelikohde handicap-vetojen puolelta!

West Ham-West Bromwich (klo 20:00)

Kotijoukkue West Ham hakee tiistain ensimmäisessä ottelussa jatkoa viikonlopun voitolle. Hammers kairasi Burnleyn isäntänä 1-0-voiton, kiitos Felipe Andersonin maalin. West Ham tarvitseekin uusia maalintekijöitä Sebastian Hallerin siirryttyä Ajaxiin.

Burnley-voitto oli lontoolaisille jo kolmas peräkkäinen. FA Cupissa kaatui Stockport 0-1, mitä edelsi hieno 0-1-voitto myös Evertonista. West Ham on pelannut tappioitta nyt viisi matsia ja pitänyt oman maalinsa puhtaana peräti neljä ottelua putkeen.

Vierailija West Bromwich on ollut kohujen keskellä vuoden 2021 taitteessa. Moni asiantuntija oli eri mieltä seurajohdon päätöksestä monottaa Slaven Bilic ja tuoda tilalle Sam Allardyce. Viime lauantaina ”Big Sam” sai sentään voittotilinsä auki!

WBA nappasi hieman yllättäen 2-3-vierasvoiton Wolvesin kotiluolasta. Matheus Pereira jatkoi hyvää virettään tehden kolmannen maalinsa kahteen otteluun. Sam Allardyce sai myös henkisestä ison voiton kahden rökäletappion jälkeen.

West Bromwich ei näytä kokonaisuutena yhtään paremmalta joukkueelta Allarydcen alaisuudessa. WBA oli jo parantanut peliään aavistuksen myös Bilicin johdolla. West Hamin tilanne näyttää sen sijaan paremmalta kuin vuosikausiin. Joukkue suorittaa kerrankin tasaisesti viikosta toiseen.

West Ham on monta luokkaa parempi joukkue näistä kahdesta. Hammers on ollut myös varmassa vireessä läpi kauden sarjataulukon alempaa kastia vastaan. Betsataan West Ham -1 aasialainen tasoitus n 2,11 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 54 %.

 

Leicester-Chelsea (klo 22:15)

Kotijoukkue Leicester lähtee Chelsean kaatoon hyvällä itseluottamuksella. Ketut nappasivat lauantaina kolme pistettä Southamptonin isäntänä tärkeässä kärkipään kamppailussa. Suoritus oli myös vahva pelitapahtumiin nähden.

Saints-voitto oli jo kolmas peräkkäinen. FA Cupissa kaatui Stoke 0-4, jota edelsi 1-2-vierasvoitto Newcastlesta. Leicester on hävinnyt kaikki kilpailut ml. vain yhden kymmenestä ottelusta komealla 7-2-1-saldolla. Kakkospaikka sarjassa on täysin ansaittu.

Vierailija Chelsea matkustaa Leicesteriin myös voitto taskussaan. Lampardin miehistö otti tärkeät pisteet Fulhamilta Lontoon paikallispelissä. Tiukalle meni silti (0-1 FT), vaikka Chelsea sai pelata koko toisen jakson yhden miehen ylivoimalla.

Blues on ollut lauantain voitosta huolimatta heikossa hapessa. Voittoja on vain kolme kahdeksasta edellisestä ottelusta saldolla 3-2-4. Tappioissa on ollut mukana myös huonoa tuuria, mutta virheitä tulee liikaa kentän molemmissa päissä.

Leicester on meidän mielestämme pelivoimaltaan lähes Chelsean tasoinen nippu. Lampardin miehistö on selkeästi menettänyt kauden parhaan vireensä. Puolustus ei pidä enää alkutalven malliin, ja kärjessä kaivataan maalintekijää.

Kotijoukkue ei voi olla ottelussa altavastaaja. Pelataan Leicester DNB in 2,24 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 52 %. Voit myös hakea hieman suuremmalla riskillä suoraa voittoa reilun kolmen kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *