KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan La Liga käynnistyy tuttuun tapaan perjantai-illan ottelulla. Celtan vieraaksi saapuu erinomaisesti kauden aloittanut Alaves.

Kotijoukkue Celta on kahdeksan kierroksen jälkeen sijalla 10 saldolla 2-4-2. Sijaluku on jopa aavistuksen yläkanttiin, sillä Celta heikentyi kesän aikana, eikä joukkueelta odotettu paljon. Vigon satamakaupungista tuleva joukkue aloitti kauden hyvin ja nappasi kaksi voittoa kolmen ottelukierroksen aikana. Tämän jälkeen saldona on viisi matsia ilman täyttä pistepottia.

Celta on tunnettu viime vuosina runsasmaalisuudestaan. Joukkueen maalikeskiarvo oli viime kaudella 3,13 per ottelu, ja tätä edeltävällä sesongilla 3,21 maalia per ottelu. Nämä lukemat oikeuttivat sarjan 5. runsasmaalisimman joukkueen statukseen. Sama meno on jatkunut myös tällä kaudella, sillä Celtan matseissa on nähty 3,13 maalia per ottelu.

Vierasjoukkue Alaves nousi La Liga -tasolle kolme kautta sitten, ja joukkue on yllättänyt asiantuntijat hyvillä suorituksillaan. Avauskaudella Alaves sijoittui peräti 9. sijalle, ja viime kauden 15. sija ei ollut myöskään huono saavutus. Tällä hetkellä joukkue on La Ligassa kuudentena, ja saldona on todella kova päänahka edelliseltä kierrokselta.

Alaves kaatoi ennen maaottelutaukoa Real Madridin kotonaan 1-0. Joukkue on myös kohdannut FC Barcelonan vieraissa, joten saldo 4-2-2 on todella hyvä otteluohjelmaan nähden. Alavesin pelityyli on Celtaan verrattuna puolustavampi, mutta joukkueen vieraspeleissä on nähty silti tulokset 2-1, 1-5, 0-1 ja 3-0.

Viiden matsin voitottomassa putkessa oleva Celta hakee ottelusta täyttä pistepottia erittäin motivoituneena. Joukkueen puolustus on yksi sarjan heikoimpia, mutta Celta on toisaalta tehnyt sarjassa 3. eniten maaleja – vain Sevilla ja FC Barcelona ovat venyttäneet verkkoja useammin.

Ottelussa on hyvät lähtökohdat runsasmaaliselle lopputulokselle. Vedonlyöntimarkkina on asettanut totals-linjan vain 2,5 maaliin, joten tarjolla on mukava ”over”-betsi. Napataan yli 2,5 maalia n 1,93 kertoimella siis kupongille! (todennäköisyysarvio 59%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!