Jukurit ML

KERROIN

2.3
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan lauantaina mielenkiintoisia otteluita. Otamme tällä kertaa kantaa kärkijoukkue Kärppiä vastaan sekä Mikkelin ottelussa Jukurit-HPK.

KooKoo-Kärpät

Kotijoukkue KooKoo tulee lauantain kotiotteluun erinomaisessa vireessä. Kouvolalaisilla on takana jo viisi peräkkäistä voittoa, joista kolme viimeisintä varsinaisella peliajalla. Hieno putki on nostanut joukkueen jo sarjan neljännelle sijalle.

KooKoon kausi lähti käyntiin vaikeasti, ja etenkin joukkueen maalivahtipeli petti pari kertaa todella pahasti. Tällä hetkellä KooKoo ei ole päästänyt omiinsa yhtä maalia enempää varsinaisella peliajalla kuuteen otteluun!

Lauantain kotipeli on joukkueelle vasta viikon toinen. Tiistaina KooKoo kaatoi helposti surkean TPS:n vieraissa, joten energiaa pitäisi olla isossa kotikaukalossa riittävästi.

Vierailija Kärpät on sarjan kakkospaikalla varsin odotetusti. Oululaisten saldona on tähän asti vasta yksi tappio varsinaisella peliajalla, ja sekin tuli Tapparan vieraana. Kärppien trendi on kuitenkin laskussa, kun katsotaan edellisiä otteluita.

Kärppien edellinen selkeästi väkevä esitys on viiden kierroksen takaa Ässiä vastaan. Viimeisen viikon sisällä joukkue on hävinnyt jatkoajalla kärkipelit sekä Tapparalle että HIFK:lle. Kärppien xG-luvut olivat myös hyvin vaatimattomia vierasvoitoissa Jukureita ja SaiPaa vastaan.

Kulunut viikko on ollut Kärpille raskas, sillä joukkue tahkosi myös tiistaina jatkoaikapelin Skellefteån isäntänä CHL:ssä.

Otamme tässä ottelussa vahvasti kantaa kotijoukkue KooKoon puolesta. Kärpät ei vakuuta lainkaan juuri nyt, minkä lisäksi KooKoolla on selkeä lepoetu. Kouvolassa on iso kaukalo, missä vaaditaan paljon liikettä energistä ja hyvävireistä kotijoukkuetta vastaan.

Betsataan KooKoo ML in 2,35 kertoimella. Voit kokeilla myös KooKoon suoraa voittoa kertoimella 3,30.


Hyödynnä mahtava erikoistarjous sunnuntaina 20.10!


HPK-Jukurit

Vierasjokkue Jukurit arvioitiin kauden alla Liigan jumboksi, mutta sarjataulukko osoittaa jotain aivan muuta. Mikkelin ylpeys on tällä hetkellä Liigan 6. sijalla, eikä joukkueen pistesaldossa ole pahemmin ilmaa.

Jukurit lähtee lauantain otteluun hyvällä fiiliksellä. Joukkue on pelannut tällä viikolla vasta kerran, jolloin se murskasi Sportin kotona maalein 6-1. Ottelu oli selvästi maalilukuja tasaisempi, mutta toisaalta Jukurit on ollut epäonninen edellisissä otteluissaan.

Sport-voitto katkaisi neljän ottelun tappioputken. Jukurit oli xG:n valossa parempi joukkue jokaisessa näistä otteluista, joten nykyinen pistesaalis voisi olla huomattavasti kovempikin. Mikkeliläisten matseissa on ollut alkukaudella hyvin pienet marginaalit, jotka eivät ole kääntyneet liikaa Jukureiden suuntaan.

Hallitseva mestari HPK on aloittanut kauden jokseenkin odotetusti. Analyytikot odottivat ritaripaitojen putoavan tasoltaan keskikastiin, ja näin on myös käynyt. HPK:n startti oli varsin vaisu, mutta joukkue on pikkuhiljaa saanut puolustustaan ojennukseen.

Kerholla on takana raskas matsi Tampereelta, joka venyi kaiken lisäksi jatkoajalle. HPK pelasi hyvän ottelun liigakärki Tapparan vieraana, mutta taipui lopulta VL-kisassa maalein 2-1.

Vedonlyöntimarkkina ei arvosta Jukureita tällä hetkellä. Mikkeliläisten peliesitykset ovat olleet vahvoja, eikä tasoero ole HPK:n eduksi kummoinen. Tätä tasoittaa vielä iso rasitusetu Jukureiden hyväksi. Nappaamme peleihin Jukurit ML in 2,30 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *