Sport 1X2

KERROIN

2.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina viiden ottelun kierros. Otamme tällä kertaa kantaa Turun Palloseuran masentavaan tilanteeseen ja haemme valuen myös Lahdesta.

Pelicans-SaiPa

Kotijoukkue Pelicans on sarjassa kahdeksantena, joka on hieman alakanttiin odotuksiin nähden. Pelikaanien lento on lähtenyt selvään syöksyyn hyvän alkukauden jälkeen. Ensimmäinen tappio tuli vasta 6. ottelussa Sportia vastaan, mutta nyt saldona on vain yksi voitto varsinaisella peliajalla kuudesta edellisestä matsista.

Viime lauantaina Pelicans jäi täysin KooKoon jalkoihin kotonaan maalein 1-5. Huolestuttavinta viime viikkojen otteluissa ovat niiden xG-lukemat, eli maalipaikkoihin perustuvat tilastot. Pelicans on suorittanut kaukalossa todella heikosti otteluiden alkuasetelmiin nähden.

Lahtelaisten puolustus on alkanut selkeästi vuotaa, sillä joukkuetta vastaan luodaan liikaa maalipaikkoja illasta toiseen.

Vierasjoukkue SaiPan kausi on edennyt täysin päin vastaisella tavalla. Sputnikin näyttivät avauskierroksilla paikoin todella heikoilta, ja etenkin pelin avaamisessa oli suuria vaikeuksia. Kun joukkueet kohtasivat edellisen kerran syyskuun lopulla, Pelicans haki pisteet Lappeenrannasta maalein 2-5.

SaiPan otteet ovat parantuneet huomattavasti lokakuun aikana. Viikko sitten Sputnikit hakivat ansaitut pisteet Porista 0-3, ja viikolla hyvä vire jatkui JYPin isäntänä maalein 2-1. SaiPan peli näyttää nyt paljon paremmalta kuin ensimmäisillä kierroksilla.

Vastakkain on kaksi joukkuetta, joiden suurimmat ongelmat ovat puolustuksessa. Etenkin lahtelaisten peli ei ole tällä hetkellä lainkaan tasapainossa hyökkäyksen ja puolustuksen osalta. Pelicans ja SaiPa ovat molemmat totals-rankingissa Liigan keskiarvon yläpuolella. Ei kannata reagoida liikaa SaiPan kahteen vähämaaliseen tulokseen, sillä vastustajat loivat kyllä noissakin peleissä paljon maalipaikkoja.

Odotamme ottelusta varsin runsasmaalista, ja totals-linja pitäisi asetella 5,5 maalin rajalla noin kahden pintaan. Tarjolla on yli 5,5 maalille kerroin 2,30 Bethardilta, joka kelpaa hienosti peleihin vajaan 50 pinnan arviolla.


Hyödynnä mahtavat erikoistarjoukset sunnuntaina 20.10!


Sport-TPS

Vaasan Sport tulee perjantain kotiotteluunsa ruma tappio niskassa. Joukkue hävisi Mikkelissä keskiviikkona peräti 6-1, mutta tälle tulokselle ei kannata antaa liikaa painoarvoa. Sportin peli sekosi pahasti jäähyihin, ja ottelun xG-lukemat olivat silti hyvin tasaväkiset.

Sport on sarjan 14. sijalla, mutta joukkueen taso riittää selkeästi nähtyä parempaan. Vaasalaiset ovat pelanneet jo syys-lokakuun taitteesta alkaen hyviä otteluita, mutta onni ei ole ollut joukkueella lainkaan myötä.

Vierasjoukkue TPS on vielä pykälän Sportin alapuolella ja tällä hetkellä sarjan jumbosijalla. Turkulaisten pelistä ei valitettavasti ole mitään positiivista sanottavaa. TPS hävisi tiistaina KooKoolle 1-4 kotonaan, eikä joukkueella ollut ottelussa oikein mitään sanottavaa.

Tiistain tappio oli TPS:lle jo viides peräkkäinen. Joukkue näyttää tällä hetkellä todella kurittomalta ja haluttomalta. On vaikea nähdä, että turkulaiset alkaisivat parantaa otteitaan yhtäkkiä. Todennäköisesti joukkueen herättämiseksi tarvitaan päävalmentaja Kalle Kaskisen lähtö.

Sport näyttää kaikilla mittareilla paremmalta joukkueelta, vaikka se sarjan jämäsijoilla onkin. Uskomme, että Sport tulee perjantai-illan otteluun hyvin latautuneena ja kaataa ongelmitta todella heikon TPS:n kotiyleisönsä edessä.

Sportin voitto n 2,25 kertoimella nousee peleihin! Pidetään panos kuitenkin maltillisena, sillä kertoimissa ei ole kauheasti ilmaa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *