KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan Ligue 1 palaa maaottelutauolta perjantai-iltana. Vastakkain ovat sarjan kärkipäähän kuuluva Lyon sekä sarjanousija Nimes.

Kotijoukkue Olympique Lyon on Ranskan liigassa vasta kuudennella sijalla. Joukkue rankattiin ennen kauden alkua yleisesti kakkoseksi, eli kyseessä oli PSG:n suurin haastaja. OL ei ole näyttänyt missään vaiheessa mestarisuosikilta, ja joukkue sai todella tylyn opetuksen tasoerosta ennen taukoa.

Lyon kohtasi kärkijoukkue PSG:n edellisellä kierroksella ja hävisi matsin rumasti maalein 5-0. Tämä siitäkin huolimatta, että PSG pelasi tunnin ajan alivoimalla. Lyonin puolustus on haparoinut pitkin kautta, ja joukkue on päästänyt viiden edellisen matsin aikana 10 maalia.

Vierasjoukkue Nimes on toinen tämän kauden nousijajoukkueista. Sesonki alkoi upeasti kahdella voitolla; Nimes kaatoi avauspelissään Angersin 3-4, ja ensimmäisessä kotimatsissaan Marseillen 3-1. Kauden kaikki voitot ovatkin listattuna tässä, eli sarjanousija on pelannut edelliset 7 kierrosta ilman täyttä pistepottia.

Nimesin saldo 2-4-3 on kokonaisuutena varsin kelvollinen, ja joukkueen takana on vielä kuusi muuta joukkuetta. Sarjanousija on pelannut runsasmaalisia otteluita, ja keskiarvo 3,22 maalia per matsi on Ligue 1:n kolmanneksi korkein.

Vierasjoukkue Nimes on päästänyt kauden vieraspeleissään 11 maalia, eli reilut kaksi per ottelu. Lyonin puolustus vuotaa myös tällä hetkellä, ja OL:n viime otteluiden xG:t ovat olleet järkyttävän korkealla tasolla. Maalipaikkoja luodaan siis molempiin päihin.

Aasialainen yli 3,0 maalia maistuu näistä lähtökohdista erinomaisesti. Poimitaan lapulle in 1,81 kerroin (todennäköisyysarvio 63%). Arviossa on huomioitu Lyon-tähti Nabil Fekirin poissaolo – kyseinen hyökkääjä on tosin tehnyt tällä kaudella vain kaksi maalia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!