Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Toisessa kohteessa Rannan Pomo on pelattu suosikiksi. Se otti Turussa 8.10. varmoin ottein kolmannen voittonsa keulasoolon päätteeksi. Samassa lähdössä 20m pakilta lähtenyt Villieläin tuli pitkällä kirillä, ulkoratoja pitkin tosi kovaa maaliin, saavuttaen Rannan Pomoa metri metriltä. Nyt hevoset lähtevät samalta paalulta ja Villieläimen kuuluu olla meidän papereissamme suosikki. ~ 40% pelattuna Villieläin on mainio varma. Mikäli haluaa pelata varmanpäälle, kannattaa ottaa molemmat lapulle. Toinen varma otetaan viidennen kohteen Go West Young Man: ista. Tapsa Perttusen ruuna on Suomessa jo tasonsa todistanut. Edellisessä lähdössä vastus oli tätä kovempi ja reissusta tuli liian raskas kuolemanpaikalla. Nyt lähtöpaikka on sisempänä ja jos ruuna pääsee lähtemään parijonosta kiriinsä, tulee se pitkän kirinsä tosi lujaa.

Avauskohteen suursuosikki Mr Stahl on kierroksen todennäköisin voittaja. Kovia lähtöjä kolunnut ori on vielä ilman voittoja, mutta on nyt melko sopivan näköisessä porukassa. Kaksi varmistusta kuitenkin otetaan, kun suosikille arvottiin 8- rata. Ferrari Bork (3%) lähtee kakkosradalta kovaa ja napannee keulapaikan. New Grove Waylon (11%) yrittää ykkösradalta pitää Ferrari Borkin selän. Kiriluukut aukeavat varmuudella, kun Ferrari Borkilla lähdetään ajamaan alta pois siinä vaiheessa, kun suosikki käännellään kiriin.

Kolmas kohde lyödään läpi ja toivotaan yllätystä. Strong Caviar ja Black Revenge ovat huippukunnossa ja todennäköiset menestyjät. Hertus on hyvällä lähtöpaikalla ja pärjää näissä lähdöissä, jos vain ravaa. Näillä kolmella pärjää todennäköisesti pitkälle, mutta vihjeriviin haetaan yllätystä ja rastitaan kaikki 12 valjakkoa lapulle.

Neljänteen kohteeseen revitetään puolet valjakoista. Idealas Cass oli Suomen avauksessaan pelattu suosikiksi, mutta ei taittunutkaan voltista liikkeelle ja laukkasi hylkyyn. Nyt auton takaa se on kuulopuheiden perusteella niukka suosikki. Ivory Donut on hyvältä lähtöpaikalta perusmerkkejä. Cameron Wake ei meinaa pysyä ravilla millään, mutta voitti Jokimaalla syyskuussa, kun pysyi viimeksi ravilla. Eventful Swamp riuhtaisi Killerillä räväkän loppuvedon ehtien voittoon. Yhtä terävällä kirillä se ohittaa nytkin monta. Rawit on ruuna, joka pystyy tekemään omaa juoksuaan. Kahdessa edellisessä sillä on kierrätetty ajoissa kuolemanpaikalle, mistä se on kamppaillut hyvin totoon. Sofie Halm (3%) on nyt hyvällä paikalla ja aivan unohdettu, vaikka voitti viimeksi Teivossa.

Päätöskohteen kovakuntoinen suosikki It’s Raining Men saa yhden varmistuksen. Ruotsista Suomeen tullut, hyvän hevosen maineessa oleva Lukaku di Quattro vakuutti viimeisessä Solvallan voitossaan. Lähtöpaikka on lisäksi suosikin sisäpuolella. Jos länsinaapurista kuuluu noin hyviä kommentteja, ei malta millään olla pelaamatta 13% hevosta.

Lähtö1: 1,2,8

Lähtö2: 7

Lähtö3: Kaikki 12 valjakkoa.

Lähtö4: 2,3,4,5,7,9

Lähtö5: 4

Lähtö6: 4,6 Vihjerivin hinta: 43,20

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *