Pelivihje, ravit, toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Seinäjoen 75-Kierrokselle varmoiksi valikoitui kolmannen kohteen pitkänmatkan spesialisti, ranskalainen voimanpesä Exaudio Vici, sekä hurjaa jälkeä suomessa tehnyt, kuudennen kohteen Sobel Conway.

Ensimmäisen kohteen suosikki on keulapsyykillä Brisenda, mutta otetaan varmistukseksi sisäpuolelta lähtevät Justine Case ja Tonight Leader.

Toiseen kohteeseen haetaan yllatystä. Eturivi on täynnä starttiraketteja ja juoksun kulkua on todella paha arvioida. Paljon merkkejä tarvitaan. Todellisena tykkimerkkinä ylivauhdin varalle takarivin Westcoast Victoria (1,2%). Tamma nimittäin esitteli pätkänopeuttaan viime perjantaina vermossa. 220m(eli maalisuoran pituus) pikapyrähdyksellä. Jopa avoimenluokan Seabiscuit joutui toteamaan Westcoast Victorian jopa ylivoimaiseksi. Toivotaan että pätkä olisi maalisuoralla vielä jäljellä.

Neljänteen lähtöön kovat Morison, Koveri sekä Veeran Poika.

Viidennen kohteen suursuosikki Knows Best varmistetaan. Harvoin pääsee pelaamaan näin pienillä prosenteilla hevosia kuten Joyride Luxi(4%), He Is Felix (4%), Zogo Match(2,5%). Knows Best olisi kyllä keulasta erittäin lähellä voittoa, mutta keulapaikka ei ole itsestäänselvyys.

Viimeinen lähtö pelataan Josveissilla, Joriinilla sekä tauolta palailevalla Jokivarren Kunkulla.

Lähtö1: 3,4,5

Lähtö2: 1,2,3,4,5,9,11

Lähtö3: 4

Lähtö4: 5,7,12

Lähtö5: 1,6,8,10

Lähtö6: 10

Lähtö7: 4,6,7. Vihjerivin hinta: 37.80e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *