Jönköpings -1,5

KERROIN

1.72
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin pääsarja tarjoilee lauantaina useammankin ottelun, mutta tapetille nostetaan sarjanousija Visbyn sekä Jönköpingsin välinen kamppailu.

Visby-Jönköpings (klo 18.00)

Visby on tämän kauden sarjanousijoista se heikompi, eikä joukkueelle juuri menestystä kannata povata. Startti pääsarjatasolla oli heti katastrofaalinen Pixbon lyödessä kauden ensimmäisessä erässä taululle 7-2 lukemat. Ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa voitto tuli todella tärkessä ottelussa Höllvikeniä vastaan, mutta toisaalta Warberg löylytti näitä niin ikään jumbokamppailussa 4-11. Visbyn köykäinen puolustus nousi esille jo ennen kauden alkua ja nyt tuo osa-alue on osoittautunut juuri niin heikoksi mitä osattiin odottaa. Omiin kolisee keskimäärin kahdeksan maalia ottelua kohden ja ainoastaan kerran alkukaudesta Visbyn otteluissa on jääty alle kymmeneen maaliin. Positiivista on kuitenkin onnistumiset laajalla rintamalla ja toisaalta heittopussi-statuksella joukkue kyllä pystyy aika ajoin yllättämään.

Jönköpings rankattiin alkuarviossa alempaan keskikastiin ja ensimmäisten kuuden ottelun otannalla pelivoimaa on syytä hinata hienoisesti ylöspäin. Aivan sarjan kärkijoukkueilta on tullut takkiin ja etenkin rumat tappiot Dalenille ja Falunille nostavat pienen kysymysmerkin pitkien vierasreissujen ylle. Otto Weidman on edelleen sivussa, mutta JIK on pärjännyt loistavasti ilman kärkisentteriäänkin. Joukkue on varsin nimetön, mutta tehoja syntyy todella laajalla rintamalla ja kyllä Joel Wadsten, Emil Nielsen ja Rikkard Hessmer erinomaisia pelaajia kaikilla mittareilla mitattuna ovat. Gustav Jansson on maalilla yksi sarjan parhaimpia ja luonnollisesti tuo ison edun joukkueelleen tässäkin kamppailussa.


Hyödynnä mahtava erikoistarjous sunnuntaina 20.10!


Vieraiden kertoimet ovat jo lähteneet laskuun, mutta kyllä sieltä vielä peliä löytyy. Visby on sarjan selvästi heikoin joukkue ja vaikka se kotonaan onkin kiusannut Kalmarsundia sekä Växjöä, on näille turha antaa liian suurta painoarvoa. JIK on selkeästi laadukkaampi joukkue ja se tunnetusti on hoitanut velvoitteensa ennalta heikompia vastaan varsin mallikkaasti. Visby saa pienen edun kotona pelatessaan mutta muuten kaikki muu statistiikka painaa vaakakuppia selkeästi vieraiden suuntaan. Jönköpings on arvioitu ainoastaan 1,5 maalin suosikiksi ja meidän papereissa rajan kuuluisi olla pykälää korkeammalla. tarjoaa tästä hienoa 1,72 kerrointa, joka ruksitaan kupongille ilo mielin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *