yli 11,5 maalia

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliigan lauantain kierroksen mielenkiintoisin kamppailu käydään EräViikinkien ja Nokian KrP:n välillä, ensin mainitun kotiareenalla.

EräViikingit-Nokian KrP (klo 17.00)

Kestomenestyjä ErVin kurssi on viime vuodet ollut laskeva ja tälle kaudelle seurassa tehtiin selkeitä muutoksia. Pitkäaikainen pääluotsi Mika Ahonen väistyi ja tilalle tuli varsin kokematon Bengt Lodenius. Valmennustiimi pysyi silti lähes ennallaan, joten alkukauden voittokulkua ei vielä kannata julistaa uuden valmennuksen hedelmäksi. Vanhat sotaratsut Jani Kukkolan johdolla ovat olleet alkukaudesta hyvässä vedossa ja jo viime vuonna liigakentillä läpi lyöneet Joonatan Lindholm sekä Markus Salmi ovat nopeasti kasvamassa myös tuloksentekorooliin. Puolustuksessa Tuomas Aho on pitkästä aikaa todellinen pallollinen liideri ja Vitovec-Savolainen pari pitää huolen fyysisestä pelistä. Maalilla Strandberg-Kainulainen kaksikko on erittäin laadukas ja tasavahva.

Nokian KrP kävi vihjeemme mukaisesti nöyryyttämässä Steelersiä aiemmin viikolla ja hieman heikomman Indians ottelun jälkeen näätä löysi jälleen pelipäälle. Joona Rantala ja Henri Johansson takovat pisteitä illasta toiseen, mutta kyllä kaksikko on joka kerta joukkueesta puhuttaessa nostettava esille. Jere Mattila on ollut todella positiivinen yllätys puolustuksessa ja allekirjoittaneen papereissa erinomainen Atte Lahti on jäänyt alkukaudesta hyvin niukalle peliajalle. Mikko Laakso palannee takaisin kokoonpanoon ja tämä ehevöittää välittömästi viime peleissä hieman takunneen kakkosviisikon peliä. Jesse Kanerva on ollut tolppien välissä todella hyvä, mutta ykkösvahti Miro Tuomala on tietojen mukaan jo lähes täysin pelikuntoinen.


Hyödynnä mahtava erikoistarjous sunnuntaina 20.10!


Ottelun voittaja kertoimet ovat aikalailla kohdillaan ja kyllä mekin nostamme näätälauman pieneksi vierassuosikiksi. Joukkueiden keskinäisissä kohtaamisista ei viime vuosina juuri latausta ole puuttunut ja odotettavissa on jälleen todella kuuma ottelu. ErVi on viime kaudesta selkeästi aktivoittanut peliään ja kyllä KrP:kin tunnetaan enemmän hyvin maalirikkaana joukkueena. Over-veto ei ”mutu-tuntumalla” maistu mitenkään erikoiselta, mutta historian valossa kaikki ennusmerkit viittaavat hyvinkin runsasmaaliseen otteluun. Yli 11,5 maalille kellotetaan vähän vajaat 60% rajakertoimen piirtyessä 1,70 tietämiin. tarjoilee maali-iloittelusta kovaa 1,85 kerrointa, joka kelpuutetaan viikonlopun pelitositteelle mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *