Bristol City 1X2

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perinteinen lauantaivakio palaa tuttuun formaattinsa maaottelutauon jäljiltä. Kupongilla on poikkeuksellisen paljon Valioliigaotteluilta, peräti 7 kpl.

Jokaisen ottelun perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Bournemouth-Norwich (61-21-18)

Bournemouth lähti maaottelutauolle tappio niskassaan. Cherries taipui Arsenalin vieraana niukasti mutta ansaitusti 1-0. Kausi on sujunut silti kokonaisuutena hyvin; vain kolme tappiota, jotka ovat kaikki kärkiseuroille (Arsenal, Man City, Leicester). Norwich romahti peräti 1-5 kotitappioon Villaa vastaan edellisellä kierroksella. Loukkaantumisten runtelema Canaries on hävinnyt kolme edellistä matsia maalierolla 1-9, eikä Teemu Pukkikaan ole päässyt maalipaikoille. Bournemouth on pelivoimaltaan pari luokkaa vahvempi joukkue ja voittaa kotonaan kuusi kertaa kymmenestä. Vakiossa ykkönen on aavistuksen alimerkitty, joten lähdetään liikkeelle suosikkivarmalla!

2: Chelsea-Newcastle (66-21-13)

Chelsean alkukausi on ollut täynnä tapahtumia. Frank Lampardin joukkue on tehnyt jo 18 maalia kahdeksaan otteluun, mutta samalla omissa on kolissut lähdes kahdesti per matsi. Blues lähti maaottelutauolle kahden hienon voiton siivittämänä: 1-4 Southamptonista ja 2-0 kotona Brightonista. Newcastle kaatoi monien yllätykseksi Manchester Unitedin ennen taukoa. Magpies on pelannut materiaaliinsa nähden varsin odotetusti ja sitkistellyt kohtuullisesti myös huippujoukkueita vastaan. Chelsea on ottelun selvä suosikki, mutta ei Lampardin porukka ole läheskään takavuosien tasoinen suorittaja. Joukkue on haavoittuva myös heikompia vastaan, joten kotivoitto jää alle 70% todennäköisyyden. Vakiossa ykkönen on pelattu peräti 81%, joten tarjolla on rohkeille huikea ohipeli. Newcastlen menestys on kupongin parhaita valueita. Jos ykkösen ohitus ei maistu, käytä tähän kohteeseen kaikki merkit.

3: Tottenham-Watford (69-19-12)

Tottenhamin alkukausi on ollut toistaiseksi täynnä kompurointeja niin kotimaassa kuin Mestarien liigassakin. Spurs hävisi ennen maaottelutaukoa rumasti Brightonille 3-0, jota edelsi vieläkin pahempi kotitappio Bayern Munchenille peräti 2-7. Tottenhamin peliesitykset eivät todellakaan miellytä. Vastustaja Watfordin tilanne on monta pykälää pahempi. Hornets sijoittui viime kaudella korkeammalle kuin koskaan, mutta tämä syksy on lähtenyt alusta asti väärille urille. Edes managerinvaihto ei ole piristänyt ryhmää merkittävästi. Tottenhamin perustaso riittää tuomaan joukkueelle jättisuosikin aseman. Kotivoitto on Vakiossa hieman ylipelattu, mutta jääköön varmaksi, sillä merkkien tuhlaaminen Watfordille ei tunnu juuri nyt hyvältä idealta.

4: Leicester-Burnley (55-26-19)

Leicester on pelannut erinomaisen kauden tähän saakka. Kettujen hyvä meno alkoi jo viime keväänä, kun ex-Liverpool manageri Brendan Rodgers otti ohjat. Joukkue taipui ennen maaottelutaukoa Liverpoolin vieraana vasta yliaikarankkarilla 2-1. Kotona saldona on kolme voittoa putkeen maalierolla 10-2. Burnley pelaa myös hyvää kautta materiaaliinsa nähden. Clarets on ollut taas kerran vaikea voitettava, eikä tappiota ole tullut neljään otteluun. Ennen taukoa kaatui Everton kotona maalein 1-0. Leicester on selkeästi laadukkaampi joukkue ja 55% kotisuosikki. Vakiokansa on ylireagoinut hieman Kettujen alkukauteen – ykkönen on saanut peräti 66% pelikannatuksen. Haetaan riville arvoa ja ohitetaan Leicester! Tämä on syytä tehdä etenkin silloin, jos kohteissa 1,2 ja 3 on mukana kotivoitot.

5: Aston Villa-Brighton (37-30-33)

Aston Villa lähti tauolle itseluottamusta uhkuen. Nousijajoukkue murskasi nimittäin Norwichin vieraissa maalein 1-5. Villa on ollut koko alkukauden yllättävän pirteä ja ansainnut enemmänkin pisteitä hyvillä esityksillään. Joukkue luo yllättävän paljon tilanteita viikosta toiseen. Brighton kaatoi Tottenhamin ennen taukoa 3-0. Kyseessä oli ensimmäinen voitto sitten avauskierroksen, mutta Seagulles on kärsinyt useammassa ottelussa huonosta onnesta. Brightonin esitykset ovat olleet oikein kelvollisia tähän asti. Näyttää siltä, että kesällä suoritettu managerinvaihto kannatti. Aston Villa on saanut selvästi liikaa pelikannatusta, joten jatketaan ohipelien linjalla: X2.

6: Wolves-Southampton (56-26-18)

Kotijoukkue Wolvesin alkukausi oli nihkeää suorittamista, ja avausvoittoa jouduttiin odottamaan aina 7. kierrokselle saakka. Wolves nujersi jumbojoukkue Watfordin kotona 2-0, mutta tätä seurasi sitten todella kova paukku. Ennen taukoa kaatui nimittäin Man City vieraissa samoin lukemin! Vierailija Southampton otti ennen taukoa 1-4 turpasaunan Chelsealta. Kyseessä oli jo kolmas tappio putkeen maalierolle 3-9, joten Saints-leirissä on hieman huolestunut tunnelma juuri nyt. Wolves ansaitsee selvän suosikkiaseman, mutta emme ole vielä täysin vakuuttuneita susien uudesta tulemisesta. Kotivoitto on saanut odotetusti liikaa kannatusta, joten napataan mukaan alimerkitty tasapeli.

7: Crystal Palace-Manchester City (10-19-71)

Crystal Palace pelaa hienoa kautta. Eagles lähti maaottelutauolle kahden voiton putkessa, kun joukkue kaatoi West Hamin vieraissa 1-2 ja Norwichin kotona 2-0. Roy Hodgsonin porukka luottaa tuttuun tyyliinsä ja tekee tulosta selvästi joukkueen materiaalia korkeammalla tasolla. Manchester City kompastui puolestaan Wolvesia vastaan ennen taukoa. Shokkitappio 0-2 paljasti Cityn haavoittuvuuden karulla tavalla. Mestaruus ei ole vielä hävitty, mutta uusiin pistemenetyksiin ei kerta kaikkiaan ole varaa. Vakiokansa on hieman ylireagoinut Cityn kompurointiin ja jättänyt vierasvoiton jopa alipelatuksi. Luotamme siihen, että Pep ruoskii joukkonsa takaisin voittojen tielle. Varma kakkonen.


Hyödynnä mahtava erikoistarjous sunnuntaina 20.10!

8: Stoke-Fulham (29-29-42)

Stoke on ollut uskomaton alisuorittaja tämän kauden Championshipissa. Seurajohto ei ole silti kengittänyt manageri Nathan Jonesia, joten saa nähdä, kääntykö kurssi. Potters nappasi kauden avausvoittonsa kovan Swansean vieraana juuri ennen taukoa. Joukkueen xG-luvut ovat olleet viime viikot hyviä, mutta onni ei ole ollut myötä. Fulham suorittaa varsin hyvällä tasolla viikosta toiseen. Lontoolaiset eivät ole hävinneet kuuteen otteluun, mutta runsaat tasapelit (2-4-0) hidastavat tahtia. Joukkue on silti vain kolme pistettä sarjakärki WBA:ta perässä, joten suurempaa hätää ei ole. Vakiokansa on pelannut tämän kohteen täysin oikein, mikä on hieman yllättävää. Ottelu on todella vaikea arvioitava Stoken piristymisen vuoksi. Ammutaan tämä kohde tukkoon.

9: Middlesbrough-West Bromwich (30-29-41)

Viime vuosina playoffs-taistelussa nähty Boro on nyt uuden aikakauden alussa. Seuraa johtaa ex-pelaaja Jonathan Woodgate, jonka alkukausi on ollut vaikea. Saldona on vasta kaksi voittoa. Boro hävisi ennen taukoa kolme neljästä pelistään, eivätkä xG-luvut lupaa menestystä myöskään jatkossa. WBA on sarjan piikkipaikalla ja jahtaa pikaista paluuta Valioliigaan. Kauden saldona on vasta yksi tappio, joka tuli kivikovan Leedsin vieraana maalein 1-0. Ennen taukoa WBA murskasi Cardiffin kotonaan peräti maalein 4-2. Boron perustaso on sen verran hyvää luokkaa, että WBA ei ole vieraissa mitenkään 50 prosentin suosikki. Vakiokansa on sen verran vieraiden kelkassa, että ohitetaan kakkonen kokonaan. 1X osuu lähes kuusi kertaa kymmenestä.

10: Leeds-Birmingham (59-26-15)

Leeds hukkasi viime kaudella nousun Valioliigaan huikeasta startista huolimatta. Tämä syksy on alkanut hieman hitaampaa tahtia, mutta LUFC on taas yksi suurimmista nousijasuosikeista. Leeds kompuroi ennen taukoa yllättäviin vierastappioihin Millwallia sekä Charltonia vastaan, mutta voitti niiden välissä sarjakärki WBA:n kotonaan. Birmingham pelaa tasoonsa nähden varsin odotetusti. Brummies on sarjan keskivaiheilla 5-1-5 saldolla. Joukkue sai ennen taukoa kolmen matsin tappioputken poikki kaatamalla Boron kotona maalein 2-1. Leeds on kaksikosta selvästi vahvempi, mutta tasoerot ovat Championshipissä varsin pienet. Birmingham on laadukas keskikastin nippu, joten kotivoiton todennäköisyys jää 60 prosentin tuntumaan. Peräti 68% merkitty Leeds kannattaa varmistaa vain 18% pelatulla tasapelillä.

11: Charlton-Derby (38-29-33)

Sarjanousija Charlton on ehdottomasti syksyn suurimpia yllättäjiä. Addicks on uhmannut otteluiden xG-statseja ja napannut lukuisia voittoja vastoin pelitapahtumia. Ennen taukoa Charlton haki Fulhamilta vieraspisteen maalein 2-2, vaikka oli tuossakin pelissä heikompi osapuoli. Derby lähti maaottelutauolle viiden tappiottoman ottelun putkessa. Joukkue kaatoi Lutonin ongelmitta maalein 2-0 edellisellä kierroksella. Tulosten takana on kuitenkin heikkoja xG-lukemia, eli Derbyn saamat pisteet eivät ole kokonaisuutena tulleet erityisen hyvillä suorituksilla. Kyseessä on hyvin ympäripyöreä matsi, jossa Charlton on pieni suosikki. Vakiossa matsi on pelattu hyvin kohdalleen, joten haetaan tähän 1_2.

12: Luton-Bristol City (35-25-40)

Luton veikattiin ennen kauden alkua sarjan heikoimmaksi joukkueeksi, mutta Hatters on osoittanut nämä arviot vääriksi. Toki on sanottava, että joukkueen saldo 3-2-6 ei ole mitenkään komea. Se on kuitenkin kelpo suoritus Lutonin pelivoima huomioiden. Bristol City on kuulunut playoffs-kandidaatteihin jo parin vuoden ajan, eikä tämä syksy ole ollut poikkeus. Robins on hävinnyt vasta yhden ottelun (saldo 5-5-1) ja kaatoi Readingin 1-0 ennen maaottelutaukoa. Tasoeroa on vieraiden suuntaan sen verran, että Citylle voidaan antaa pieni suosikin asema. Vakiokansa on kohteesta aika hyvin perillä, mutta Lutonin kannatus on jäänyt kyllä turhan matalaksi. Jatketaan 1_2 linjalla, sillä korkean maaliodottaman ottelussa tasapelin riski on matala.

13: Barnsley-Swansea (20-26-54)

Barnsley on ollut tähän asti selvästi heikon sarjanousija. Tykes aloitti kauden yllätysvoitolla Fulhamista, mutta tämän jälkeen on pelattu kymmenen ottelua masentavalla saldolla 0-3-7. Barnsley hävisi ennen taukoa Prestonin vieraana maalein 5-1. Mikään ei viittaa juuri nyt joukkueen kurssin kääntymiseen. Swansea on ollut positiivinen yllätys alkukaudella. Harva uskoi walesilaisjoukkueen pystyvän tällaisiin suorituksiin, kun ykköstykki Oliver McBurnie myytiin Sheffield Unitediin. Swansean maalitehtailu on toki hidastunut viime kaudesta, mutta hyvin pelannut puolustus on hoitanut pisteitä kotiin. Saldona on vain yksi voitto viidestä edellisestä ottelusta, mutta luotetaan kurssin kääntyvän heikon Barnsleyn vieraana. Swansean pelikannatus ei nimittäin ole karannut liian korkeaksi. Hyvät varmat ovat tällä viikolla tiukassa, mutta tässä on yksi sellainen.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Swansea on pelattava, jos saat sille yli 1,85 kertoimen (= 100/54).

Pelattavia kohteita ovat Championshipistä mm. Middlesbrough +0,5 @ 1,85 Betser/Pinnacle (59%), Swansea @ 2,00 (54%) sekä Bristol City @ 2,65 Bethard (40%). Tsekkaa myös Valioliigan pelivihjeet täältä.

Vakio 1

Parhaat varmat: 1:1 Bournemouth, 7:2 Man City, 13:2 Swansea
Parhaat ohipelit: 4:X2 ohi Leicester, 5:X2 ohi Villa, 9:1X ohi WBA

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *