Newcastle +0.5

KERROIN

3.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliiga palaa lauantaina maaottelutauolta peräti kahdeksan ottelun voimin. Poimimme tarjonnasta kaksi maistuvaa peli-ideaa.

Everton-West Ham (klo 14:30)

Lauantain kierros aloitetaan Liverpoolin kaupungista, jossa Everton saa vastaansa hyväkuntoisen West Hamin.

Kotijoukkue Everton on ollut Watfordin ohella yksi kauden suurimmista pettymyksistä. Toffees piti olla yksi kärkikuusikon haastajista, mutta tulokset ovat olleet aivan jotain muuta. Seura hankki myös kesällä Juventuksen teinitähti Moise Keanin, jolta odotettiin paljon. Italian maajoukkuepelaaja ei ole vakiinnuttanut edes paikkaansa avauksessa.

Evertonin kausi on ollut haastava alusta asti. Joukkue on ollut myös epäonninen viimeistelyssä, mutta pistemenetykset ovat pääosin ansaittuja. Toffees lähti maaottelutauolle peräti neljän ottelun tappioputkessa. Manageri Marco Silvan työpaikka on vaarassa, jos lauantaina ei tule voittoa.

Vierailija West Hamin kausi on sujunut päin vastaisella tavalla. Hammers on tunnettu viime vuosina sarjan alisuorittajana, mutta kokenut Manuel Pellegrini on saanut toisella kaudellaan rivit ojennukseen.

West Ham hävisi kauden avauspelin rumasti Manchester Citylle, mutta tätä seurasi kuusi tappiotonta ottelua. Toinen selkäsauna koettiin ennen maaottelutaukoa Crystal Palacea vastaan. Kyseessä oli hyvin tasaväkinen ottelu, jonka voittomaali tuli 90. minuutilla.

Hammers on ollut erinomainen vierailija jo viime kauden lopulta lähtien. Kuusi edellistä Valioliigan reissupeliä ovat sujuneet saldolla 3-3-0.

Olemme laskeneet Evertonin pelivoimaa merkittävästi viime viikkojen aikana. Joukkue näyttää kuin odottavan manageri Marco Silvan erottamista, mikä voi hyvin materialisoitua tulevana viikonloppuna. Everton ansaitsee ottelussa vain marginaalisen suosikkiaseman.

Bethardin West Ham +0,5 kertoimella 1,95 on näistä lähtökohdista erinomainen betsi. Arvio kyseiselle vedolle on 60%.


Hyödynnä mahtava erikoistarjous sunnuntaina 20.10!


Chelsea-Newcastle (klo 17:00)

Chelsea ja Newcastle ottavat mittaa toisistaan Stamford Bridgellä lauantain klo 17:00 pääkierroksella.

Kotijoukkue Chelsea pääsi maaottelutauolle kahden voiton siivittämänä. Blues kaatoi Southamptonin vieraissa 1-4 ja Brightonin kotona 2-0, joka oli samalla kauden ensimmäinen nollapeli. Frank Lampardin pelisuunnitelma alkaa toimia koko ajan paremmin. On myös huomioitavaa, että huipputärkeä N’Golo Kante on missannut pitkät pätkät loukkaantumisten vuoksi.

Chelsean kautta ovat leimanneet henkilökohtaiset virheet ja runsasmaaliset ottelut. Peräti 6/8 kauden otteluista on päättynyt vähintään kolmeen maaliin ja kaikissa on nähty vähintään kaksi maalia. Ainoastaan kolme joukkuetta on päästänyt Chelseaa enemmän maaleja.

Vaikka kyseessä onkin yksi Valioliigan kärkipään joukkueista, niin Chelsean suoritustaso ei ole tällä hetkellä aiempien vuosien veroinen. Joukkueen materiaali on myös pykälää heikompi huippuvuosiin nähden.

Vierasjoukkue Newcastle tuomittiin ennen kauden alkua jopa putoamaan. Seura menetti avainhyökkääjänsä ja huipputärkeän Rafa Benitezin penkin päästä. Steve Bruce on seurannut pitkältä Rafan pelikirjaa ja lähestynyt etenkin selvästi vahvempia joukkueita viiden miehen alakerralla.

Newcastle pääsi tauolle hyvissä fiiliksissä, kun Manchester United kaatui kotona 1-0. Kauden toinenkin voitto on suurseurasta, sillä Newcastle onnistui nujertamaan Tottenhamin vieraskentällä 0-1. Nämä pistepotit luulisivat toimivan varoituksena myös Chelsealle.

Joukkueiden välillä on selvä tasoero, mutta lukemat ovat hyvin erilaiset esim. Liverpool-Newcastle -matsiin verrattuna. Harakat venyvät pisteeseen kerran kolmesta. On syytä huomioida, että Chelsean tärkeä N’Golo Kante on jälleen hyvin epävarma loukkaantumisen vuoksi.

Haetaan tässä matsissa isompaa kalaa eli poimitaan Newcastle +0,5 tasoitusveto in hurjalla 3,80 kertoimella. Osuvampi vaihtoehto on +1,5 tasoitus 1,98 kertoimella. Molemmissa on ilmaa reilusti.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *