KuPS 1X2

KERROIN

2.7
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotimainen Veikkausliiga saadaan päätökseen lauantaina. Moni kritisoi ennen kauden alkua uutta sarjajärjestelmää, mutta ylempi loppusarja oli lopulta varsin onnistunut ratkaisu. Veikkausliigan viimeiset kierrokset ovat tarjonneet jännittäviä otteluita kärkiseurojen kesken. Kausi saa lisäksi arvoisensa päätöksen, kun kaksi parasta joukkuetta kohtaavat Turussa.

Inter-KuPS (klo 15:00)

Kotijoukkue Inter on ollut kokonaisuutena monien mielestä sarjan paras joukkue. Turkulaiset olivat alusta asti Veikkausliigan piikkipaikoilla, ja joukkueesta löytyy myös sarjan ykköshyökkääjä, Filip Valencic.

Inter voitti runkosarjan kahden pisteen erolla KuPSiin. Tilanne kääntyi kuitenkin päälaelleen, kun Inter hävisi loppusarjassa sekä Ilvekselle että FC Hongalle maalein 1-0. Turkulaiset nousivat vielä mukaan mestaruustaisteluun kaatamalla HJK:n ennen maaottelutaukoa vieraskentällä.

Vierasjoukkue KuPS aloitti sarjan heikosti, sillä kuopiolaiset eivät voittaneet yhtään kauden kolmesta avausottelusta. Peräti 3/4 kauden tappioista mahtuu 11 ensimmäisen sarjakierroksen sisään. Kun runkosarja oli puolivälissä, harva uskoi KuPSin kirivän vielä mestaruustaisteluun mukaan.

KuPS on ollut sarjan jälkimmäisellä puoliskolla ehdottomasti paras joukkue. Kierrokset 12-22 sujuivat saldolla 7-3-1, minkä jälkeen KuPS voitti ylemmässä loppusarjassa HJK:n 1-0, Maarianhaminan 1-0 ja Ilveksen 2-0.

Kaikki oli pedattu kuopiolaisten mestaruusjuhlia varten ennen maaottelutaukoa. KuPS meni FC Honkaa vastaan 1-0 johtoon aikaisessa vaiheessa, mutta hukkasi voiton lopussa 1-1 -tasapeliksi.

Ratkaisu siirtyy näin ollen päätöskierrokselle. Vierasjoukkueella on kuitenkin etu puolellaan, sillä KuPS on mestari myös tasapelillä. Interin on pakko hakea riskilläkin voittoa ennemmin tai myöhemmin.

Me luotamme kuopiolaisiin. Asetelma sopii hyvin KuPSille, joka voi antaa hallinnan Interille ja keskittyä vastaiskuihin. Nappaamme vierasvoiton kupongille n 2,70 kertoimella.

Huom. Jos et ole vielä n asiakas, nyt sinun kannattaa avata tili!

tarjoaa huikean bonuksen: lyö vetoa Inter-KuPS -ottelusta (1X2) vähintään eurolla -> jos nappaat osuman, saat kaupan päälle 50 euron ilmaisvedon. Tämä tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille alla olevasta linkistä.

NAPPAA 50€ ILMAISVETO

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *