Edmoton DNB

KERROIN

2.3
0
pv
0
t
0
min
0
s

Otamme kantaa yön NHL-kierrokselle kahteen otteluun. Toisessa matsissa olemme vahvasti kotijoukkueen linjoilla, mutta toinen on markkinoiden vastainen näkemys vierasjoukkueen hyväksi.

San Jose-Edmonton

San Jose kohtaa kotonaan Edmonton Oilersin ja kotijoukkue lähteekin matsiin kuuden ottelun voittoputkessa. Open and shut case ja peliä San Joselle? Ei tällä kertaa.

Lännen kakkosena majaileva Edmontonin otteet ovat “ailahdelleet” hieman viime aikoina, mikä on täysin luonnollista 82 ottelun sarjassa. Viimeisestä viidestä ottelusta saldo (3-1-1) ei ole kuitenkaan huono millään mittapuulla ja ainoa tappio varsinaisella tuli juuri Sharksia vastaan. Tasaviisikoin joukkeuiden xG:t ovat melko tasaisia ja tässä annetaan snadi etu Oilersille. Molemmat jengit ovat kuitenkin sarjan Top 10 kalustoa.

Alkukausi oli Edmontonille tulikuuma ja joukkue ylisuoritti hieman xG:n valossa ja nyt puntit ovat tasaantuneet. Joukkue tulee kuitenkin hyvin levänneenä matsiin, mikä on monesti uhka sekä mahdollisuus. Vastustaja sekä omat virheet aikaisemmasta pelistä ovat kuitenkin varmasti hyvin scoutattu ja kertoimien valossa San Josen ei pitäisi olla näin iso suosikki, joten pelataan tällä kertaa vastaan.

uisteluvoima saattaa nousta jälleen arvoon arvaamattomaan ja ai niin, McDavid painoi myös äsken 10 pistettä kolmeen peliin, joten herra on suhteellisen hyvässä formissa.

Lapulle maistuu Oilers DNB kertoimilla 2.30 @ .

Buffalo-Minnesota

Buffalo kohtaa kotonaan sarjan tällä hetkellä huonoimman joukkueen Minnesota Wildin. Tällä kertaa pelivalintaa tuskin tarvitsee perustella sen enempää. Buffalo on yleisesti edelleen aliarvostettu joukkue. Vaikka loukkantumislista piteni hieman Okposon muodossa, niin on kotijoukkueen ML noin 55%. Lisätään tähän vielä kylkeen pieni kerroinvirhe, niin saadaan maistuva pelikohde.

Minnesota on onnistunut napsimaan kaksi kovaa voittoa Arizonasta viime aikoina, mutta joukkueella on kuitenkin vaan kasassa 16 pistettä 20 ottelusta, mikä on suoraan sanottuna surkea saldo.

Peleihin maistuu siis mainiosti Buffalo DNB 1.92 @ .

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *