Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Seinäjoella juostaan kasvattajakruunun välieriä, joten panosta riittää. Vaikean oloinen kierros pelataan kolmella varmalla. Kakkoskohteen Cream Candy on lähellä koko matkan johtoa. Turun alku-erässa se vastaili keulasta tosi sitkeästi aivan maaliin saakka, häviten vain kovalle Velvet Goldille. Nyt sen pahimmat vastustajat saivat melko huonot lähtöpaikat, eikä Velvet Goldin tasoista hevosta ole vastassa. Toinen varma on viidennen kohteen, edellä mainittu Velvet Gold. Turussa se haki voimalla paikan johtavan Cream Candyn rinnalta ja puristi ihan väkisin ohi raskaan reissun jälkeen. Hyviä hevosia on nytkin vastassa, mutta Velvet Gold pystyy menestymään monenlaisella juoksun kululla ja on kierroksen pankki. Kolmas varma on päätöskohteen Hentun Liisa. Hentun Liisa saa tammana 20m eteen pahimpiin uhkaajiin ja eiköhän Teemu Okkolin aja keulasta kelloa vastaan, tehden takahevosten tehtävästä mahdollisimman vaikean.

Vaikeaan avauskohteeseen pelataan puolet valjakoista. Pekka Korven Cupido Combo voi hyvänä päivänään voittaa vaikka aivan pystyyn, mutta nuori ori ailahtelee paljonkin. Callela Nelson on myös lähdön parhaimmistoa, mutta 8-radalta se voi jäädä juoksunkulun armoille. Sands Gangster saa hyvältä paikalta juoksun ja on tehnyt tasaisen hyvää työtä. Pantom Operan kyvyt tiedetään, mutta laukkariski on huomattava. Everlasting Boogie kyttää takarivistä ylivauhtia ja jos se toteutuu, voi ruunan kiri olla myrkkyä monille. MAS Gold Rush voitti alkueränsä pitkällä kirillä ja kuuluu ajoissa lapulle.

Kolmanteen kohteeseen pelataan viisi merkkiä. Lystilän Lento on ollut pitkään kanuunakunnossa ja lähtöpaikka on hyvä. Björkeviking on ollut keulasta oikein mainio, mutta nyt takarivistä on selkäjuoksun vuoro. Pärttyl on hevonen jolla voi ajaa eteenpäin matkalla ja ravilla se on varmasti voittomatsissa, 8-radasta huolimatta. Vilju on tasavauhtinen, mutta voimassa se ei häviä tässä kenellekään. Valtroks on huippukuskilla maistuva merkki 9% pelattuna.

Neloskohteen suosikki BWT Gazeau saa varmistuksia. Magazine Match näytti alkuerässä keulassa jo hetken voittajalta, mutta kivikova Shackhills Twister tuli väkisin ohi juuri ennen maalia. PlanBeen voittosumma kertoo kaiken oleellisen hevosen kyvyistä ja se kuuluu näissä lähdöissä aina lapulle. Where Is My Mind (5%) voi olla kiihdytyksessä kaikista nopein, jos ja kun Janne Korpi lataa lähtöön. Potintekijäksi mukaan myös kiihdytyksessä nopeimpia oleva Top Class Kemp (1%).

Kuudennen kohteen suuri suosikki Shackhills Twister varmistetaan ison rahan toivossa. Deep Blue Font on noussut karmeaan iskuun ja päässee suosikin selkään. Siitä ori tulisi pätkän tosi kovaa, jos kiritilat aukeavat maalisuoralla. Mr Stahl (1%) on paljon peliprosenttejaan todennäköisempi menestyjä, kyseessä on erittäin hyvä hevonen. Let’s Get It Up pilasi viimeksi Turussa laukkaan, mutta voitti sitä ennen muun muassa Jokimaa Tekee Tähtiä-suurkilpailun.

Lähtö1: 2,3,6,7,8,11

Lähtö2: 5

Lähtö3: 4,6,8,9,10

Lähtö4: 4,5,6,7,9

Lähtö5: 5

Lähtö6: 1,2,3,6

Lähtö7: 1 Vihjerivin hinta: 30e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *