Mainz-E.Frankfurt U2.5

KERROIN

2.20
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliigassa pelataan tällä viikolla poikkeuksellisesti myös tiistaina ja keskiviikkona. Viikkokierros + joulukuu on Bundesliigassa yhdistelmä, joka tarkoittaa usein normaalia pienempiä maalimääriä. Tällä kertaa vihjeisiin valikoituukin kaksi under-betsiä.

Schalke-Leverkusen

Kotijoukkue Schalke on ollut toistaiseksi valtava pettymys. Viime kaudella hienosti kakkoseksi sijoittunut joukkue on rämpinyt koko syksyn putoamisviivan tuntumassa. Nuori päävalmentaja Domenico Tedesco on saanut silti pitää työpaikkansa, ja S04 kampesi sentään jatkoon Mestarien liigan alkulohkosta.

Schalke hävisi kauden alussa viisi matsia putkeen, jota seuranneet 10 peliä ovat sentään sujuneet saldolla 4-3-3. Joukkue oli jo viime kaudella erittäin vähämaalinen, ja sama tahti on jatkunut myös tänä syksynä. Puolustus on saatu kauden edetessä ojennukseen, mutta S04 ei juhli vieläkään maaleilla.

Vierailija Leverkusen kuuluu myös alisuorittajien joukkoon. Viime kaudella jaetulle kolmossijalle päätynyt seura on Schalken tavoin väärässä päässä sarjataulukkoa. Kusenin meno oli etenkin alkukaudella todella sekavaa, mutta viime viikkoina joukkueen puolustus on saatu vihdoin parempaan ojennukseen.

Vastakkain on kaksi alisuorittanutta joukkuetta, joiden hyökkäyspää ei ole toiminut koko syksynä odotettuun malliin. Schalke on yksi liigan vähämaalisimmista joukkueista, ja Leverkusenin otteluiden xG:t ovat myös pudonneet rajusti viime viikkoina verrattuna alkukauteen. Vieraiden tärkeä keskikenttäpelaajaa Lars Bender on todennäköisesti sivussa.

Lähtökohdat ovat otolliset vähämaaliselle ottelulle. Poimitaan lapulle alle 2,5 maalin betsi ilta kertoimella 1,95. Huom! Tämä ottelu alkaa jo kello 19:30.

Mainz-Eintracht Frankfurt

Mainz oli under-tipsinä sunnuntain ottelussa RB Leipzigiä vastaan. Matsi meni pilalle heti ensimmäisen vartin aikana, jolloin Mainz päästi tavoilleen poikkeuksellisesti kaksi maalia. Lopulta RB Leipzig voitti ottelun selvästi maalein 4-1.

Ei anneta kuitenkaan yhden tuloksen hämätä liikaa – Mainz on Bundesliigaan selvästi vähämaalisin joukkue. Kotipelit ovat olleet etenkin todella vähämaalisia, sillä kahdeksan matsin saldona on maaliero 8-7! Lukemat olisivat vieläkin pienemmät, jos Mainz ei olisi kohdannut kärkiseuroja Dortmund & FC Bayern.

Vierasjoukkue Eintracht Frankfurt on ollut yksi alkukauden positiivisia yllättäjiä. Edes UEL-kiireet eivät ole hidastaneet Frankfurtin menoa, joka on Bundesliigassa komeasti viidentenä.

Frankfurtin alkukausi oli todellista ilotulitusta. Joukkue murskasi esim. Dusseldorfin kotonaan 7-1 ja Hannoverin 4-1. Nämä murskavoitot antavat hieman väärää kuvaa maalimääristä. Joukkueen xG-luvut ovat olleet parin kuukauden ajan kovassa laskussa, ja useampi kolmen maalin tulos oli todellisuudessa vähämaalisempi ottelu.

Markkina on ylireagoinut tässä hieman kauden toteutuneisiin maalimääriin. Frankfurt ei ole toteutuneiden maalimäärien mukainen ”over-kone”, ja nyt vastassa on liigan vähämaalisin joukkue. Alle 2,5 maalin -tulokselle tarjotaan Pinnaclelta erinomaista kerrointa 2,20. Voit myös pelata varman päälle ja napata aasialaisen alle 3,0 -vedon, jolloin saat panoksesi takaisin kolmen maalin tuloksella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!