Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oulun kierroksen ensimmäinen varma on kuudennen kohteen Flex To Wheels. Kun rattailla vahvistaa nyt Antti Teivainen, uskomme kokomatkan johtoon. Toinen varma on päätöskohteen Tanpopo, joka vaikuttaa tässä ”ylikylältä” ja kiertänee koko porukan kirilenkillä.

Avauskohteessa Koskelan Akseli yrittää keulaan ja pitää siittä Koverin takanaan maaliin saakka. Molemmat kuuluu lapulle. Mukaan vielä hyvä talvihevonen Rokin Maxi.

Kakksokohteen ykkösmerkki on takarivistäkin huippukuntoinen Donna Leonora. Lähtö on tasainen joten otetaan 6 merkkiä. Yanru ja Jasmine Zon saavat nätin reissun kärjen tuntumassa. Toinen näistä lienee keulassa. Ridgehead Laurette on valmiiksi toisella radalla ja vaarallinen kirissä. Universe Leader tarvitsee 8-kaistalta tuuria, mutta on ihan mahdollinen menestyjä.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on viimeksi Rovaniemellä hurjasti kirinyt Troopers. Paalun Callela Lincolnia ei ole helppo ohittaa. Pelataan viidellä merkillä.

Neljäs kohde on kylmäveristen tasoitusajo joka selvitetään kolmella merkillä. I.P. Vapari oli joulukuun alussa oikein hyvä voittostartissaan Seinäjoella. Vilju oli viime vuonna oikein voitokas. Tänävuonna ei ole oikein pyörä pyörinyt ja jätetään Vilju yli 20% pelattuna lapulta pois. Valtori on roikkunut kärkiporukoissa jo monta starttia ja muutama voittokin on jo tullut. Otetaan Valtori varmistukseksi.

Kansanvarma Don Williams varmistetaan, koska pohjoisessa juostaan pitkillä hokeilla. Ei ole varmuutta kuinka kenkien vaihto vaikuttaa kesäkeleillä vakuuttaneeseen Don Williamsiin. Regent Zet on taas tuloillaan, niin kuin niin monena talvena aiemminkin. Rovaniemellä Regent Zet nappasi keulat ja veti maaliin asti. Kovissa liemissä keitetty Big Headache kyttää myös Don Williamsin epäonnistumista! Ja antaa ainakin haasteen. Mukaan vielä jättiyllärinä viimeksi pussissa maaliin tullut Farzad Boko 0,6%.

Lähtö1: 1,3,5

Lähtö2: 3,4,8,9,10,11

Lähtö3: 4,5,9,10,15

Lähtö4: 3,5

Lähtö5: 3,5,6,8

Lähtö6: 1

Lähtö7: 10. Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *